Η ZEBRA ως Χορηγός στο 4ο Project Management Conference

Δελτίο Τύπου  16/12/2020 10:08
Η ZEBRA ως Χορηγός στο 4ο Project Management Conference

Η ZEBRA ως Χορηγός στο 4ο Project Management Conference

Δελτίο Τύπου  16/12/2020 10:08
Ένα ακόμη διαδικτυακό συνέδριο έχει διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία, το 4o «Project Management Conference», στις 26 Νοεμβρίου 2020 με διοργανωτή το PMI Cyprus Chapter.

Η ZEBRA, ως κάτοχος πιστοποίησης PRINCE2 μεθοδολογίας στην διοίκηση έργων πληροφορικής, υπερήφανα χορήγησε το συνέδριο. Η φιλοσοφία της ZEBRA είναι ότι μόνο τα έργα που παραδίδονται στον προκαθορισμένο χρόνο, κόστος και  ποιότητα μπορούν να θεωρηθούν απόλυτα επιτυχημένα.

Υποστηρίζοντας λοιπόν το σκοπό του συνεδρίου αυτού, και αντιλαμβανόμενοι τη σημασία καλής διαχείρισης έργου, η ZEBRA είναι σε θέση να παρέχει τις διάφορες υπηρεσίες ποιοτικής διαχειρίσεις έργου από μικρά έως μεγάλα έργα πληροφορικής. Η διαχείριση των έργων αυτών γίνεται πιο περίπλοκη υπό τη σκιά των νέων δεδομένων που επέφερε και επιφέρει ο COVID-19. 

Εταιρικό Προφίλ
Η ZEBRA Consultants, ως εταιρεία πληροφορικής εστιάζει στην παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής που καλύπτουν τις σύνθετες ανάγκες των εταιρειών στην Κύπρο καθώς και σε χώρες του εξωτερικού. H ομάδα των έμπειρων, πιστοποιημένων και εξειδικευμένων συμβούλων μας είναι σε θέση να αναλύσει, να δημιουργήσει και να υλοποιήσει ευρύ φάσμα λύσεων. Έχουμε αποδείξει μέσα από έργα, σε μεγάλους καθώς και μικρομεσαίους οργανισμούς, ότι οι ανάγκες των πελατών μας είναι για μας προκλήσεις με ξεκάθαρο προσανατολισμό την ουσιαστική εξυπηρέτησή τους.
 

Την τεχνογνωσία της ZEBRA στον τομέα της πληροφορικής δεν εγγυάται μόνο η εταιρεία, αλλά φέρει τη σφραγίδα έγκρισης όλων των μεγάλων ονομάτων στον χώρο. Η ZEBRA είναι πιστοποιημένος συνεργάτης εταιρειών - κολοσσών, όπως IBM, Microsoft, Red Hat, VMware, Citrix, Oracle, GFI, Acronis, RSA, Cisco, ESET, CheckPoint SolarWinds, Barracuda Networks και Zimbra. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, οι οποίες κατηγοριοποιούνται στους εξής τομείς:

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται από κατάλληλους και έμπειρους επαγγελματίες και περιλαμβάνουν την υλοποίηση λύσεων και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής στις απαιτήσεις αλλά και στα σύνθετα προβλήματα των πελατών μας. Η εξειδίκευση των συμβούλων μας αναδεικνύεται ως βασικότατος πυλώνας επιτυχίας για την παροχή των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών μας είναι ευρύ και βασίζεται κυρίως στις συνεργασίες μας με τους κορυφαίους προμηθευτές πληροφορικής. Ορισμένες από τις τεχνολογίες για τις οποίες η ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες είναι: πλατφόρμες διαχείρισης των APIs, πλατφόρμες διαχείρισης εφαρμογών εγκατεστημένες σε Containers, συστήματα αυτοματοποίησης, Machine Learning, Blockchain, IoT, Βάσεις Δεδομένων, εφαρμογές ή λογισμικά υποδομής cloud, τεχνολογίες δικτύωσης και ασφάλειας κ.α.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Αξιοποιώντας τη δυναμική και το εύρος των τεχνολογιών ανάπτυξης λογισμικού παρέχουμε υπηρεσίες που εξυπηρετούν τα άμεσα και μελλοντικά σχέδια των πελατών μας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως C # .NET, VB .NET, ASP .NET, HTML, Web 2.0, XML, JavaScript, Angular κ.α., η ZEBRA παρέχει εφαρμογές με τα υψηλότερα πρότυπα, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να κατασκευάζεται ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Ξεκινώντας από τις πραγματικές ανάγκες των πελατών, διαμορφώνονται εξειδικευμένες εφαρμογές, διαδικτυακές πύλες, ιστοσελίδες και εφαρμογές για κινητές συσκευές. Μέσα από την ανάπτυξη λογισμικού, σκοπός είναι οι πελάτες μας να καθίστανται πρωτοπόροι μεταξύ των ανταγωνιστών τους και να αναπτύσσουν έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BLOCKCHAIN
Το Blockchain επηρεάζει ήδη διάφορες βιομηχανίες και τομείς σε μεγάλη κλίμακα, από την υγειονομική περίθαλψη έως την διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού. Άλλες επιχειρήσεις αναζητούν ήδη τρόπους εφαρμογής της τεχνολογίας. Η αποκέντρωση είναι το βασικό στοιχείο της τεχνολογίας blockchain που διαφοροποιείται από άλλες πλατφόρμες και επιχειρηματικές στρατηγικές. Η ZEBRA προσφέρει μια τέτοια αναδυόμενη τεχνολογία, προσαρμοσμένη και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες πελατών του σήμερα, προκειμένου να παρέχει ένα στρατηγικό εργαλείο στις επιχειρήσεις να εκτελούν τις συμφωνίες ή τις συναλλαγές τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 
Η ZEBRA, μέσω αυτών των υπηρεσιών, προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια, έτσι οι πελάτες μας να εστιάζονται στις δικές τους δραστηριότητες, αφήνοντας σ’ εμάς τη διαχείριση των συστημάτων τους. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη διαχείριση δικτύου, εξυπηρετητών και υπολογιστών, καθώς επίσης, βάσεων δεδομένων και εφαρμογών. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται είτε μέσα από μακροχρόνια συμβόλαια είτε ad hoc, καλύπτοντας έτσι και θέματα προληπτικών συντηρήσεων και αναβαθμίσεων.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Η ZEBRA αποτελεί έναν ευέλικτο και αποτελεσματικό οργανισμό, πάντα πρόθυμο να αναλάβει νέες προκλήσεις, έχοντας ξεκάθαρο προσανατολισμό τη συνεχή ανάπτυξη. Οι στρατηγικές συνεργασίες, η συνεχής εκπαίδευση όλων των στελεχών της και η εστιασμένη προσπάθεια για  πέραν του αναμενόμενου ικανοποίηση των πελατών συνθέτουν τα βασικά στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Για τη ZEBRA το όφελος του πελάτη αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και υπηρεσίες μας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.zebrac.com, να στείλετε email στο sales@zebrac.com ή καλέστε στο +357 22028128.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας