Η Infocredit Group βραβεύθηκε ως ο «Καλύτερος Πάροχος Υπηρεσιών B2B Κύπρος 2020»

Δελτίο Τύπου  19/11/2020 16:28
Η Infocredit Group βραβεύθηκε ως ο «Καλύτερος Πάροχος Υπηρεσιών B2B Κύπρος 2020»

Η Infocredit Group βραβεύθηκε ως ο «Καλύτερος Πάροχος Υπηρεσιών B2B Κύπρος 2020»

Δελτίο Τύπου  19/11/2020 16:28
Η  Infocredit Group είχε τη τιμή να παραλάβει από το International Business Magazine με το βραβείο «Καλύτερος Πάροχος Υπηρεσιών B2B Κύπρος 2020».

Η Infocredit Group, εδώ και 48 χρόνια, έχει αποδείξει ότι  είναι μια εταιρία που δεν φοβάται να καινοτομήσει φροντίζοντας να ανταποκριθεί πλήρως στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Επιδεικνύει συνεχώς την ικανότητα της να προχωρά μπροστά παρά τις αντίξοες συνθήκες φροντίζοντας πάντα να διατηρεί την ποιότητα των υπηρεσιών της. Με γνώμονα την ακεραιότητά της και τις αξίες που την χαρακτηρίζουν, έχει καθιερωθεί στα μάτια της κυπριακής και παγκόσμιας αγοράς ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες παροχής υπηρεσιών B2B.

Η Infocredit Group θα ήθελε να μοιραστεί αυτό το βραβείο με τους πιστούς συνεργάτες και πελάτες της, καθώς και την ομάδα της για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση που επιδεικνύουν καθημερινά αλλά και τον επαγγελματισμό που τους χαρακτηρίζει.
 
International Business Magazine Awards
Τα International Business Magazine Awards δημιουργήθηκαν με πρωταρχικό στόχο να αναδείξουν τα πιο σημαντικά επιτεύγματα που σχετίζονται με το εκκολαπτόμενο βιομηχανικό ταλέντο, τους παγκόσμιους ηγέτες, τις εταιρείες κ.λπ. σε ποικίλους τομείς που σχετίζονται με τον διεθνή χώρο επιχειρήσεων και χρηματοδότησης.

Το International Business Magazine είναι περιοδικό με βάση το Ντουμπάι, ΗΑΕ το οποίο προσπαθεί να χαράξει τη δική του θέση στον επιθετικό και ανταγωνιστικό κόσμο των Business και Financial Award Journals.
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Email: info@infocreditgroup.com
Τηλέφωνο: 22 398 000
Ιστοσελίδα: www.infocreditgroup.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας