Η Ekkeshis + Ierodiakonou επιλέγει την Yellow Applications / Exelsys HCM

Η Yellow Applications, πιστοποιημένος συνεργάτης της Exelsys HCM, ολοκλήρωσε με επιτυχία την νέα εγκατάσταση του λογισμικού διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού Exelsys HCM στην Ekkeshis + Ierodiakonou. Η Ekkeshis + Ierodiakonou θέλοντας να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του Covid-19, επέλεξε το Exelsys HCM για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης λύσης συστήματος λογισμικού Cloud για την διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού της. 
 
Ο κ. Κωνσταντίνος Εκκέσιης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ekkeshis + Ierodiakonou, δήλωσε: “Η συνεχή αύξηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας μας τόσο εντός Κύπρου, όσο και στο εξωτερικό και οι εξελίξεις εν μέσω των επιπτώσεων της πανδημίας μας οδήγησαν στην άμεση αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών μας, βοηθώντας έτσι το εργατικό προσωπικό μας να εφαρμόζει διάφορες εργασίες σε ένα περιβάλλον απομακρυσμένης εργασίας. Έγινε γρήγορα αντιληπτό στην διοίκηση της εταιρείας μας πως υπήρχε η ανάγκη για μια αξιόπιστη λύση για την διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού εξ αποστάσεως, βελτιώνοντας έτσι την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 
 


Επιλέξαμε την Yellow Applications / Exelsys HCM καθώς με τα 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα της παροχής τεχνολογικών λύσεων, μπορούσε να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση η οποία θα δώσει στη διοίκηση της εταιρείας τη δυνατότητα ανάλυσης και διαχείρισης των αναγκαίων στοιχείων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Το Exelsys HCM ταιριάζει στις ανάγκες του οργανισμού μας και τα οφέλη από τη χρήση του είναι ήδη εμφανή στην καθημερινότητά μας”. 
 
Ο κ. Μάριος Διογένους, Διευθύνων Σύμβουλος της Yellow Applications,  δήλωσε ότι: “Ekkeshis + Ierodiakonou, θεωρείτε σήμερα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Κύπρου προσφέροντας εξιδεικευμένες φορολογικές, ελεγκτικές και συμβουλευτικές  υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες συμμόρφωσης και η εμπιστοσύνη της διεύθυνσης στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου μας τιμά ιδιαιτέρως. Η διοίκηση της εταιρείας εντυπωσιάζει με την διορατικότητα και την δυνατότητα ευελιξίας στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον οποίο καινοτομούν.  Η παροχή υπηρεσιών συμμόρφωσης και εταιρικού ελέγχου με τις τελευταίες εξελίξεις στο επιχειρηματικό πεδίο της Κύπρου και με τους σημερινούς κίνδυνους είναι σημαντική πρόκληση.


Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και κατ’ επέκταση σε  έργα ψηφιακής αυτοματοποίησης της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και κεφαλαίου, είναι ουσιαστικά επένδυση που καθορίζει την αύξηση της παραγωγικότητας και της πιστότητας του προσωπικού κάθε επιχείρησης. Η επιλογή της κατάλληλης λύσης λογισμικού εν μέσω των επιπτώσεων και του νέου τρόπου εργασίας που απαιτείται λόγω της πανδημίας του Covid-19 είναι  κρίσιμη για την ορθή λειτουργία μίας επιχείρησης, καθώς μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να στερήσει τη δυνατότητα προσαρμογής στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόφαση της Ekkeshis + Ierodiakonou να  εγκαταστήσει το Exelsys HCM, μία δοκιμασμένη λύση λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Κύπρο και στο εξωτερικό με γρήγορη υλοποίηση σε  προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της επένδυσης, αύξηση παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού μείωση κόστους και αύξηση της κερδοφορίας.”
 
Για την Ekkeshis + Ierodiakonou
Η Ekkeshis + Ierodiakonou είναι μια ανεξάρτητη εταιρία παροχής μιας ολοκληρωμένης σειράς ποιοτικών επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς Συμμόρφωσης, Ελέγχου, Φορολογίας και Συμβουλευτικής. Εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, από τον μικρή επιχείρηση που διαχειρίζεται ο ιδιοκτήτης έως και μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς. Η Ekkeshis + Ierodiakonou αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ατόμων, μελών κορυφαίων επαγγελματικών φορέων λογιστών, με πολυετή εμπειρία στους τομείς συμμόρφωσης, ελέγχου, φορολογίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών.
 
Μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες έχει σαν στόχο την συνεχώς αυξανόμενη αξία στις επιχειρήσεις των πελατών της με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε έγκαιρη, αποτελεσματική και οικονομική βάση. Περισσότερες πληροφορίες στο www.eicyprus.com
 
Για την Yellow Applications
Η Yellow Applications είναι μια εταιρεία παροχής  CLOUD based λύσεων τεχνολογίας που παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες. H Yellow Applications είναι εγκεκριμένος συνεργάτης παροχής λύσεων του λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνου Κεφαλαίου Exelsys HCM και επίσημος συνεργάτης του Soft1 Cloud ERP προσφέροντας σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που απλοποιούν όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.yellowapplications.com

 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»