H «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ» εισέρχεται στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Δελτίο Τύπου  20/10/2020 11:58
H «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ» εισέρχεται στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού

H «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ» εισέρχεται στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Δελτίο Τύπου  20/10/2020 11:58
Την καινοτόμο λύση Soft1 Cloud ERP της SoftOne Κύπρου, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia επέλεξε η «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ», εταιρεία παρασκευής αρτοποιημάτων με σημαντικό μερίδιο στην Κυπριακή αγορά, για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των επιχειρηματικών  δραστηριοτήτων της και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

RELATED ARTICLES


 
Τα ισχυρά εργαλεία οικονομικής και εμπορικής διαχείρισης του Soft1 Cloud ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της εταιρείας καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση των παραγγελιών και της αποθήκης. Οι διευρυμένες δυνατότητες λειτουργίας του Soft1 ERP στο Cloud επιτρέπουν στην διοίκηση της εταιρείας να έχει real – time εικόνα για τη συνολική λειτουργία της επιχείρησης, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
 
Η ευέλικτη σχεδίαση του Soft1 Cloud ΕRP, καθώς και το φιλικό περιβάλλον εργασίας  το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη, βελτίωσαν σημαντικά την ανταλλαγή δεδομένων εντός του οργανισμού, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του customer service. Την ίδια στιγμή, παρατηρήθηκε ελαχιστοποίηση των λαθών, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη αξιολόγηση της παραγωγικότητας των στελεχών της εταιρείας.
 
Επιπλέον, αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες της πρωτοποριακής λύσης Enterprise Mobility της SoftOne, οι πωλητές της «Αδελφοί Καζάζη Λτδ» μπορούν να διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο τις επισκέψεις τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας, μέσα από το tablet ή το smartphone τους. Με τη χρήση του Soft1 360 επιτυγχάνεται η διεκπεραίωση κρίσιμων καθημερινών εργασιών όπως η απομακρυσμένη λήψη παραγγελιών, η απλοποίηση των διαδικασιών τιμολόγησης και εισπράξεων, καθώς και ο λεπτομερής έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων που μεταφέρονται από και προς την αποθήκη. Σε πλήρη διασύνδεση με το Soft1 Cloud ERP, η εφαρμογή Soft1 360 ενημερώνει αυτόματα το σύστημα με όλες τις ενέργειες των πωλητών, διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες των στελεχών του οργανισμού.
 
Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη SoftOne, o κ. Κυριάκος Καζάζης, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της «Αδελφοί Καζάζη ΛΤΔ» σημείωσε: «To Soft1 Cloud ERP ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις μας. Αντιληφθήκαμε άμεσα την ευκολία χρήσης και την αποδοτικότητα των εργαλείων τόσο του Soft1 Cloud ERP όσο και του Soft1 360. Διαθέτοντας real-time πληροφόρηση και αναφορές απόδοσης μπορούμε να αξιολογούμε σφαιρικά την εικόνα για την επιχείρησή μας και να λαμβάνουμε αποφάσεις για το κάθε τμήμα, βασισμένες σε αξιόπιστα δεδομένα. Συνεργαζόμενη με τη SoftOne η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, βάση του οποίου διανοίγονται τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξή μας».
 
 
Σχετικά με τη SoftOne Κύπρου: Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy/
 
Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 9.200 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους της.www.groupolympia.com/
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:
   
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας