Νέο μέλος στην ομάδα της SKE GmbΗ για Ελλάδα και Κύπρο

Ως Value Added Partner και Service Partner της Huawei για τα προϊόντα Fusion Solar που καλύπτουν όλο το φάσμα έργων, από τα οικιακά και βιομηχανικά έως και τα έργα μεγάλης κλίμακας, η SKE GmbΗ δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες της στις περιοχές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου δραστηριοποιείται.
 
Η ομάδας της SKE GmbΗ, η οποία συνεχώς αυξάνεται και εξελίσσεται, εργάζεται σκληρά για την υποστήριξη των πελατών της στους τομείς των πωλήσεων, της διανομής, του σχεδιασμού, της αντιμετώπισης των βλαβών και της διαχείρισης παραγγελιών. Οι πελάτες της μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία σε πολλές γλώσσες όπως: Αγγλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Ελληνικά, Ρουμανικά και Σερβικά και παράλληλα να λαμβάνουν online τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση και σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη.
 
Ο κύριος Παναγιώτης Δημητρίου αποτελεί νέο μέλος στην ομάδα της SKE. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, αναλαμβάνει τη θέση του Key Account Manager για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Έχοντας αποφοιτήσει το 2010 από το Πανεπιστήμιο του Σάαρλαντ (Γερμανία) στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, ξεκίνησε την καριέρα του ως Sales Manager σε γνωστό κατασκευαστή Φ/Β πλαισίων. Με την ικανότητα να γνωρίζει τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά) είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα των πελατών της SKE GmbΗ.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One