Η NEDECO Electronics Ltd σύμμαχος της Epic στην εφαρμογή της απομακρυσμένης εργασίας

Στην εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πελατών επένδυσε τους τελευταίους μήνες η Epic, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες και τάσεις που αναδύθηκαν εν μέσω της πανδημίας. Ειδικότερα, η Epic ανέθεσε στη NEDECO Electronics Ltd την εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων, οι οποίες μπορούν να διασφαλίσουν την επιχειρησιακή συνέχεια και να διαφυλάξουν τη σχέση εταιρείας–πελάτη, ακόμη και σε καθεστώς απομακρυσμένης εργασίας.

Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, η NEDECO Electronics Ltd εγκατέστησε την τεχνολογική λύση Alcatel-Lucent IP Desktop Softphone στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του προσωπικού που στελεχώνει το τηλεφωνικό κέντρο της Epic, δίνοντάς τους πρόσβαση σε ένα εικονικό τηλέφωνο (softphone) στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Η εγκατάσταση του εικονικού τηλεφώνου επέτρεψε σε περισσότερους από 70 υπαλλήλους να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εργασία τους από το σπίτι, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους πελάτες της εταιρείας μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους. Το συγκεκριμένο προϊόν διασφάλισε ότι οι υπάλληλοι του κέντρου επικοινωνίας θα συνεχίσουν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών που πρόσφεραν και στον χώρο εργασίας τους.

Η λύση Alcatel-Lucent IP Desktop Softphone είναι ένα VoIP (Voice over Internet) τηλέφωνο, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη του να δέχεται και να πραγματοποιεί κλήσεις χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και την τεχνολογία VoIP. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της VoIP τηλεφωνίας είναι το γεγονός ότι μειώνει σημαντικά το συνολικό κόστος που ξοδεύει κάθε επιχείρηση για την εφαρμογή τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, ανέδειξε το γεγονός ότι η πανδημία επιτάχυνε τη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, καθιστώντας την υιοθέτηση νέων πρακτικών και τεχνολογικών εργαλείων που μπορούν να υποστηρίξουν την απομακρυσμένη εργασία νευραλγικής σημασίας για την απρόσκοπτη συνέχιση των λειτουργιών και εργασιών τους. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «η ζήτηση για εφαρμογές που υποστηρίζουν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου είναι ιδιαίτερα αυξημένη τους τελευταίους μήνες, αφού μπορούν να διασφαλίσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών, ακόμη και σε καθεστώς απομακρυσμένης εργασίας, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου ασφάλεια».

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, η NEDECO Electronics Ltd συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Epic,  την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς, τη Cyta, και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας