Α. Νεοκλέους: Έρχονται νέες τεχνολογίες

Στη Cyta σχεδιάζουμε μια εντελώς νέα ψηφιακή εμπειρία για τον πελάτη το 2021, που θα αποτελέσει ευκαιρία για τις επιχειρήσεις οι οποίες θα αντιληφθούν γρήγορα τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν τονίζει ο Αντρέας Νεοκλέους, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta.

Πρωτοφανής η αβεβαιότητα 
Η πρωτοφανής αβεβαιότητα που βιώνουμε έχει μεγάλες επιπτώσεις σε διάφορους τομείς των τηλεπικοινωνιών. Η μείωση των ταξιδιών και του τουρισμού θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα έσοδα περιαγωγής και σ’ εκείνα από τις επιχειρήσεις της τουριστικής βιομηχανίας. Εταιρείες με συρρίκνωση του κύκλου εργασιών τους πιθανό να αναβάλουν έργα αναβάθμισης της τεχνολογικής υποδομής τους. Παράλληλα, ο περιορισμός στο σπίτι έχει επιφέρει αισθητή μείωση στην χρήση των δεδομένων κινητής. Αδιευκρίνιστη παραμένει, επίσης, η επανέναρξη των αθλητικών διοργανώσεων, γεγονός που αλλοιώνει σημαντικά το τηλεοπτικό περιεχόμενο με μειωμένα έσοδα για τη συνδρομητική τηλεόραση.
 
Πάμε για νέα ψηφιακή εμπειρία
Το 2021, σε σχέση με το 2020, αναμένεται να είναι μια καλύτερη χρονιά για αρκετούς, αλλά όχι για όλους. Θα αποτελέσει ευκαιρία για εκείνες τις επιχειρήσεις που θα αντιληφθούν γρήγορα τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν και που θα έχουν το επιχειρηματικό θάρρος να επενδύσουν μέρος της ρευστότητάς τους για να τις υλοποιήσουν.

Στη Cyta σχεδιάζουμε μια εντελώς νέα ψηφιακή εμπειρία για τον πελάτη το 2021, ενώ την ίδια ώρα, κάνουμε αποφασιστικά βήματα για να θεσμοθετήσουμε την ασφαλή και απρόσκοπτη τηλεργασία, τις τηλεσυναντήσεις και την τηλεκπαίδευση.
 
Non-stop υποστήριξη πελατών
Από την πρώτη στιγμή θέσαμε σε εφαρμογή το σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας του οργανισμού, με πλήρη τηλεργασία για το 75% του προσωπικού. Προτεραιότητα ήταν η διασφάλιση του αγαθού της επικοινωνίας για τους πελάτες μας, κάτι που έγινε εφικτό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, λόγω της μακρόχρονης στρατηγικής μας να σχεδιάζουμε αξιόπιστα δίκτυα που να αντέχουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Κλείσαμε προσωρινά τα καταστήματα για να προστατέψουμε το κοινό και την ίδια ώρα ενισχύσαμε τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης και πωλήσεων.

Η τεχνική υποστήριξη όλων των πελατών, από τα συνεργεία και τα τηλεφωνικά κέντρα, συνέχισε να παρέχεται απρόσκοπτα αλλά με αυξημένα μέτρα ασφάλειας.
 
Έρχονται νέες τεχνολογίες
Η στρατηγική μας βασίζεται στην άμεση υλοποίηση νέων τεχνολογιών, όπως είναι, για παράδειγμα, το 5G και το δίκτυο οπτικών ινών, που παρέχουν υπερυψηλές ταχύτητες και ακόμα μεγαλύτερες χωρητικότητες δεδομένων για όλους τους πολίτες, σε όποια γωνιά της Κύπρου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, έχοντας ήδη κερδίσει το στοίχημα της αξιοπιστίας, θα επιδιώξουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις στο ευρύτερο πεδίο των επιχειρήσεων, αλλά και σε έργα του δημοσίου, που εξυπηρετούν τομείς, όπως οι έξυπνοι δήμοι, η γεωργία και η ηλεκτρονική υγεία, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των δεδομένων του κάθε χρήστη.
 
Ανάκαμψη με νέα δεδομένα
Τα μεγέθη της κυπριακής οικονομίας δεν είναι μεγάλα και ο χρόνος ανάκαμψης θα είναι σύντομος, φτάνει να θυμόμαστε ότι τα δεδομένα του 2020 δεν είναι τα ίδια με εκείνα του 2013. Η οικονομία μετατρέπεται σε ανέπαφη, με αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών υπηρεσιών και προϊόντων, ενώ η τηλεργασία, η τηλεϊατρική και η τηλεκπαίδευση έχουν αναδειχτεί σε πρωταγωνιστές της κρίσης. Η κοινωνία έχει μάθει να λειτουργεί εξ αποστάσεως και απαιτεί λιγότερες διαδικασίες με μεγαλύτερη ταχύτητα. 
 
Οι ευκαιρίες δεν είναι μακριά
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, αν ψάχνουμε για ευκαιρίες, δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Οι επιχειρήσεις βασίζονται στις τηλεπικοινωνίες για να διατηρήσουν τον κύκλο εργασιών τους. Τα νοικοκυριά στηρίζονται στην αξιόπιστη επικοινωνία για να κρατήσουν την επαφή με φίλους και συγγενείς. Απαιτείται, όμως, να επιδείξουμε μεγάλο βαθμό ενσυναίσθησης για πλήρη κατανόηση της νέας πραγματικότητας και αναγνώριση των επιχειρηματικών ευκαιριών.                                                                                              

Θα παραμείνουμε δίπλα στους πελάτες μας, θα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και θα τους παρέχουμε τις υπηρεσίες που χρειάζονται, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που έχουν συνηθίσει από την Cyta.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης