NexTech: Η εταιρεία που τολμά στη νέα τεχνολογία

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας διαμορφώνει την αγορά και τη ζωή των καταναλωτών στο λιανικό εμπόριο. Η NexTech ως μια εταιρεία πληροφορικής ακολουθεί την τάση και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και τολμά να εφαρμόσει νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολλών εταιρειών της Κύπρου και του εξωτερικού. Η NexTech ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων υψηλού επιπέδου στον τομέα της πληροφορικής.
 
Το ισχυρό δίκτυο συνεργατών επιτρέπει στη NexTech να παρέχει τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς πελάτες προηγμένες λύσεις σε υποδομές και δίκτυα, συστήματα λιανικής πώλησης Point of Sales, συστήματα ERP και Business Intelligence and analytics systems for Decision Support, καθώς και λύσεις εφαρμογών όπως τα Self-Checkout Kiosk, τα Digital Signage και τα Electronic Shelf Labels.

Το προσωπικό της NexTech, αποκτώντας την κατάλληλη γνώση και εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια από την εφαρμογή καινοτόμων προϊόντων, είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει ψηφιακή αναβάθμιση και εφαρμογή νέων ψηφιακών συστημάτων με εξειδίκευση στην πλήρη γκάμα προϊόντων της NCR, της DELL, της LS Retail, της Profitbase, της Tableau και της Dynamicweb  στηρίζοντας την προσπάθεια της NexTech να επεκτείνει τις δραστηριότητες της.  
 

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ανάγκες των πελατών η NexTech συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας και να επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού της, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσει άμεσα νέα προϊόντα και τεχνολογίες, χαρίζοντας στους πελάτες και καταναλωτές μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας:
 
Self-Checkout systems
 
Loyalty Programs and Apps
 


W: www.nextech.com.cy, E: info@nextech.com.cy, T: +357 22871212
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023
Τι αλλάζει στο δημόσιο η συμφωνία οκτώ εκατ. του Υφυπουργείου Καινοτομίας με την Microsoft
Πέντε-έξι κέντρα δεδομένων που δεν πληρούν τα πρότυπα-Διαδικασίες για εξεύρεση των κατάλληλων χώρων
Η Huawei και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών βιωσιμότητας συζητούν για την πράσινη ανάπτυξη