Τα MAS Supermarkets συνεργάζονται με τη Supernova Consulting!

Tα MAS Supermarkets επέλεξαν τη Supernova Consulting, ως εξουσιοδοτημένο SAP συνεργάτη, για να εισέλθουν στη νέα ψηφιακή εποχή, επιλέγοντας τη λύση SAP® Business One ERP. Με την ενοποίηση των συστημάτων τους μέσω της λύσης της SAP, τα MAS Supermarkets βελτιστοποιούν τις διαδικασίες λειτουργίας τους και αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητες ανάλυσης για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.
 
Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης SAP® Business One ERP, αξιοποιήθηκαν τα οφέλη των εφαρμογών που διαθέτει. Με αυτό τον τρόπο έγινε δυνατή η υλοποίηση ενός ενιαίου συστήματος διεκπεραίωσης συναλλαγών και αναλύσεων, μέσω  ενός γρήγορου και εύχρηστου τρόπου έρευνας δεδομένων, με τη χρήση έτοιμων προτύπων εκθέσεων και αναφορών.
 
Εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της, η Supernova Consulting παρείχε μια σειρά από εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας (Supply Chain) μεταξύ του κέντρου διανομής με τις υπόλοιπες υπεραγορές. Το λογισμικό SAP® Business One, έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο προετοιμασίας και παρουσίασης σημαντικών και κρίσιμων αναφορών οικονομικής διαχείρισης (Financial Accounting) της εταιρείας. Η ταχύτητα με την οποία συγκεντρώνονται και αναλύονται τα εταιρικά δεδομένα, βοηθούν στη σύνταξη άμεσων αναφορών για έγκυρη λήψη αποφάσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αποτελεσματικό στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας μακροπρόθεσμα. Ανεξαρτήτως του μεγάλου όγκου δεδομένων, παρέχονται άμεσες κι αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρησιακές λειτουργίες, και τα λειτουργικά κόστη, με κύριο στόχο την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Η λειτουργία του έργου εκκίνησε επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2020, αφού προηγήθηκε μια  γρήγορη και επιτυχημένη εγκατάσταση. Με γνώμονα τα στενά περιθώρια υλοποίησης, η Supernova Consulting χρησιμοποίησε τις βέλτιστες πρακτικές (best practises) και την εμπειρία στον χώρο του λιανικού εμπορίου και διανομής, παραδίδοντας το τελικό έργο με επιτυχία μέσα στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα.
 
Σύμφωνα με τον Λούκα Ζουρίδη, Γενικό Διευθυντή των MAS Supermarkets, «η επιλογή της λύσης SAP Business One ήταν ενδεχομένως, μία από τις καλύτερες επιλογές που κάναμε την περασμένη χρονιά. Είχαμε μία εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία με τη Supernova Consulting, που όχι μόνο ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις μας, αλλά και παρέδωσε το  έργο στα ορισμένα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί. Όλα τα τμήματα των υπεραγορών μας δουλεύουν πολύ πιο παραγωγικά, παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις και έχοντας διαθέσιμα στοιχεία για ανάλυση. Η λύση SAP Business One έχει γίνει πλέον το δεξί μας χέρι.»
 
Ο Κυριάκος Στυλιανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Supernova Consulting δήλωσε: «Με την κορυφαία πλατφόρμα SAP Business One για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπορούμε να προσφέρουμε ισχυρές αλλά και ευέλικτες επιχειρησιακές λύσεις, που μπορούν να υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, υποστηρίζοντας έτσι τη λειτουργία και ανάπτυξη σημαντικών εταιρειών της Κύπρου, όπως τα MAS Supermarkets. Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που έγινε η  επιλογή της εταιρείας μας ως υλοποιητής του έργου, αλλά κυρίως ως έμπιστος συνεργάτης και σύμβουλος. Ευχόμαστε για την επέκταση της άψογης συνεργασίας μας και στο μέλλον με άλλες λύσεις της SAP, που θα προσδώσουν περισσότερη αξία και θα βοηθήσουν τόσο την επίτευξη οικονομικών στόχων, όσο και την περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών που εμπιστεύονται τα MAS Supermarkets.» 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One