Συγχαρητήρια στο Junior Achievement Κύπρου και στην ομάδα AID4All

Δελτίο Τύπου  30/06/2020 11:40
Συγχαρητήρια στο Junior Achievement Κύπρου και στην ομάδα AID4All

Συγχαρητήρια στο Junior Achievement Κύπρου και στην ομάδα AID4All

Δελτίο Τύπου  30/06/2020 11:40
Η AstroBank συγχαίρει και δημοσίως τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλη της ομάδας AID4All, για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στον Ψηφιακό Τελικό Βράβευσης του προγράμματος «StartUp 2020» του Junior Achievement Ευρώπης. H AstroBank βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο Junior Achievement Κύπρου στηρίζοντας εδώ και επτά χρονιά το έργο του, ως στρατηγικός συνεργάτης, πιστεύοντας ότι ο θεσμός της Επιχειρηματικότητας στην Εκπαίδευση αποτελεί σημείο αναφοράς για το επιτυχές μέλλον του κάθε νέου.

RELATED ARTICLES


 
Στον τελικό, 18 εθνικές ομάδες από 18 χώρες της Ευρώπης παρουσίασαν και αξιολογήθηκαν για τις επιχειρηματικές τους ιδέες. Η εθνική ομάδα της Κύπρου, AID4all η οποία προτείνει ένα σύστημα επικοινωνίας για κωφούς αθλητές που στοχεύει στην αντικατάσταση της απώλεια της ακοής με την αίσθησης της αφής κατά τη διάρκεια των αθλημάτων, βραβεύτηκε ως η κορυφαία Επιχειρηματική ιδέα της Χρονιάς 2020. Η μεγάλη αυτή επιτυχία, ανάμεσα σε περισσότερους από 17.000 φοιτητές και φοιτήτριες, ηλικίας 18-30 ετών από όλη την Ευρώπη, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειες που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια το Junior Achievement Κύπρου για ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που ενθαρρύνουν τη νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης,  ανέφερε ότι «Η AstroBank, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στην κυπριακή κοινωνία και τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας, παραμένει διαχρονικά στρατηγικός συνεργάτης του Junior Achievement Κύπρου. Οι μαθητές και φοιτητές που συμμετέχουν στα προγράμματα του αποτελούν την καλύτερη ελπίδα αυτού του τόπου για το αύριο. Η Πολιτεία και το ιδιωτικός τομέας οφείλουν να στηρίξουν αποφασιστικά αυτά τα προγράμματα, ούτως ώστε μαζί να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας