Λύσεις Παρακολούθησης και Διαχείρισης Μηνυμάτων στα Social Media από Webarts και Evresis

Δελτίο Τύπου  04/06/2020 09:17
Λύσεις Παρακολούθησης και Διαχείρισης Μηνυμάτων στα Social Media από Webarts και Evresis

Λύσεις Παρακολούθησης και Διαχείρισης Μηνυμάτων στα Social Media από Webarts και Evresis

Δελτίο Τύπου  04/06/2020 09:17
Η παρακολούθηση και η άμεση ανταπόκριση των επιχειρήσεων στα μηνύματα, τηλέφωνα και αναφορές στα social media είναι μια από τις πιο μεγάλες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

RELATED ARTICLESΗ σωστή διαχείρισή τους απαιτεί σωστές διαδικασίες, εξειδικευμένη τεχνολογία και χρόνο. Όλα αυτά ώθησαν στη λύση που έχει αναπτυχθεί από τη Webarts και το Evresis Call Center για να προσφέρουν συγκεκριμένα τα πιο κάτω:

- 24ωρη (για 365 ημέρες τον χρόνο) εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών
- Παρακολούθηση αναφορών του brand σας σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια (social media, news, blogs, online media, κλπ.)
- Παρακολούθηση και διαχείριση μηνυμάτων πελατών στα social media
- Εξυπηρέτηση πελατών σε όλα τα social media
- Επεξεργασία αναφορών και καθημερινή ενημέρωση για όλες τις αναφορές που αφορούν την εταιρεία σας (alerts)
- Μηνιαία reports και στατιστικά αναφορών απόδοσης
- Διαχείριση παραπόνων πελατών
- Υπηρεσίες διαχείρισης τηλεφωνικών μηνυμάτων/αιτημάτων

Περισσότερα για τη λύση που προσφέρεται μπορείτε να βρείτε εδώ: https://webarts.agency/technology/social-monitoring και εδώ: https://www.evresis.com.cy

H Webarts αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον εδραιωμένα Digital Agencies της Κύπρου, εξυπηρετώντας 200+ πελάτες στον τομέα του Web Design και του Digital Marketing. Ως στρατηγικός συνεργάτης εφαρμόζει υπηρεσίες Digital Marketing που αποσκοπούν πάντοτε σε μετρήσιμα αποτελέσματα κατά την υλοποίηση των στόχων των πελατών της. Σήμερα, η Webarts απασχολεί προσωπικό 22 ατόμων όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με το αντικείμενό της και αξιοποιεί μια τεράστια τεχνολογική υποδομή, καλύπτοντας κάθε πτυχή της Online προβολής μιας επιχείρησης.

Η Evresis είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των Ηλεκτρονικών Τηλεφωνικών Κέντρων (Call Centers) στην κυπριακή αγορά. Αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας (email, web, telephony, fax, mail and sms) και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αμφίδρομης και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης πελατών στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας