Η NewCytech ανακηρύχθηκε HPE Platinum Partner

Η NewCytech Business Solutions, εταιρεία Πληροφορικής, μέλος του Ομίλου Logicom, επενδύει ανελλιπώς στο ανθρώπινο δυναμικό και τις υποδομές της έτσι ώστε να είναι πιστοποιημένη στο ανώτατο επίπεδο με τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς και να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής στους περισσότερους από 1,500 πελάτες της στην Κύπρο.
 
Με αυτή την δυναμική, η NewCytech κατάφερε να ανεβεί στο υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με το διεθνή κολοσσό Hewlett Packard Enterprise (HPE), αποκτώντας την ιδιαίτερα τιμητική πιστοποίηση του HPE Platinum Partner.
 
Η NewCytech Business Solutions είναι συνεργάτης της ΗΡΕ στην Κύπρο τα τελευταία τριάντα χρόνια, ανεβαίνοντας σταδιακά βαθμίδες στο διεθνές υψηλού κύρους πρόγραμμα HPE Technology Partner. Μέσω του προγράμματος οι εγκεκριμένοι συνεργάτες απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια και άμεση πρόσβαση σε όλα τα τελευταία προϊόντα της HPΕ, καθώς και οι πελάτες της Newcytech μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές προοπτικές αναβάθμισης των συστημάτων τους, αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία που τους προσφέρεται.
 
Ο Managing Director της NewCytech Business Solutions, Ανδρέας Δερμοσονιάδης δήλωσε σχετικά «Είναι μεγάλη μας τιμή που ανακοινώνουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την NewCytech, που έρχεται ως επισφράγιση της πολύχρονης και στρατηγικής συνεργασίας μας με την HPE. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα που εμείς, σαν ομάδα έχουμε καταφέρει. Τα συγχαρητήρια μου και θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία».
 
Από πλευράς HPE ο Channel & Alliances Manager, Ανδρέας Γερακανάκης ανέφερε «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην NewCytech Business Solutions. Μέσα από αυτήν τη διάκριση αποδεικνύεται η αξιοπιστία της στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που θα μεταμορφώσουν, εκσυγχρονίσουν και ψηφιοποιήσουν τις IT υποδομές των πελατών της, φέρνοντας μοναδικά οφέλη στις επιχειρήσεις τους».
 
Ως κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων στην Κύπρο, η NewCytech Business Solutions, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συστήματα, συνδυάζοντας τεράστια εμπειρία με τεχνογνωσία στον τομέα, συμβάλλοντας έτσι στον ψηφιακό μετασχηματισμό μικρομεσαίων και μεγάλων Κυπριακών οργανισμών.
 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση