Samsung: Παρουσίασε το νέο πτυσσόμενο μοντέλο της

Η Samsung Electronics Co. την Κυριακή έδωσε την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να ρίξει την πρώτη ματιά στο νέο, πιο συμπαγές πτυσσόμενο smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα αύριο. Η πρώτη αυτή παρουσίαση έγινε σε ένα διαφημιστικό spot που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Όσκαρ.

Η σύντομη διαφήμιση δείχνει το τετράγωνο σχήμα της συσκευής, το μικροσκοπικό πλαίσιο ειδοποιήσεων στο εξωτερικό μέρος της συσκευής και τη μεγάλη οθόνη στο εσωτερικό. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου event αύριο, 11 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Το νέο αυτό τηλέφωνο αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της Samsung να «καθορίσει μια νέα εποχή», σύμφωνα με τα λόγια του νέου επικεφαλής κινητής τηλεφωνίας Τεμούν Ροχ. Η συσκευή θα πάρει το όνομα Galaxy Z Flip, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τα σχέδια της Samsung, ενώ η Bloomberg News δήλωσε νωρίτερα ότι θα υπάρξει ειδική έκδοση σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Θομ Μπράουν.

Το νέο μοντέλο είναι μικρότερο και πιο συμπαγές από το αρχικό αναδιπλούμενο που έμοιαζε με βιβλίο, το Galaxy Fold (βλ. εικόνα πιο κάτω), αυτή την τετράγωνη συσκευή που θυμίζει τα γνωστά flip phones, αν και σε μεγαλύτερο μέγεθος. Το διαφημιστικό spotάκι της Samsung δείχνει κάποιες βελτιστοποιήσεις της διεπαφής της κάμερας για τη χρήση μόνο της μισής οθόνης.

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δυο χρώματα, μαύρο και μοβ, όπως παρουσιάζονται στη διαφήμιση. Ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσει το κυκλοφοριακό ντεμπούτο τριών νέων τηλεφώνων της οικογένειας Galaxy S.

 


ΠΗΓΗ: newmoney.gr

 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One