Η Prospectacy Ltd επένδυσε στις λύσεις της SoftOne

Η ανελισσόμενη εταιρεία Prospectacy Ltd, με δραστηριότητα στην παροχή υπηρεσιών σε θέματα φορολογίας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων προχώρησε σε συνεργασία με τη SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia Ltd, με στόχο την αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών και την παροχή περισσότερων διευκολύνσεων στους πελάτες της.
 
Αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες των λύσεων Soft1 ERP, CRM & Payrol, η Prospectacy Ltd μετασχηματίζεται ψηφιακά και κερδίζει έδαφος έναντι του ανταγωνισμού. Η εταιρεία έχει ενοποιήσει όλες τις λειτουργίες της σε ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης, από την εμπορική και οικονομική διαχείριση έως το CRM και τη μισθοδοσία. Άμεσο αποτέλεσμα, ήταν η μείωση κόστους και χρόνου καθώς και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της μέσω καλύτερου Project Management.
 
Τα ισχυρά εργαλεία Οικονομικής Διαχείρισης του Soft1 ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της εταιρείας.  Ειδικότερα, έχει επιτευχθεί η αυτοματοποίηση πολύπλοκων λογιστικών εργασιών όπως η δημιουργία οικονομικών καταστάσεων. Παράλληλα, μέσω των ροών εργασίας που δημιουργήθηκαν για τα επαναλαμβανόμενα τέλη, υπάρχει σημαντική μείωση λαθών του παρελθόντος.
 
Το business λογισμικό Soft1 προσφέρει στη διοίκηση της εταιρείας τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους λογαριασμούς των πελατών της, παρέχοντας real-time πληροφόρηση για κάθε έναν από αυτούς.
 
Αναφερόμενος στην συνεργασία με τη SoftOne, ο Sergey Babayan, Operations Manager της Prospectacy ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε την ευκολία χρήσης των εργαλείων του Soft1 καθώς και την αποδοτικότητά τους. Με τις λύσεις που επιλέχθηκαν καθώς και με την σημαντική βοήθεια της SoftOne στην επίλυση των προβλημάτων μας, μπορέσαμε να καλύψουμε όλες τις σημαντικές μας ανάγκες. Συνεργαζόμενη με τη SoftOne η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, βάση του οποίου διανοίγονται τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξή μας».  
 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση