Η Prospectacy Ltd επένδυσε στις λύσεις της SoftOne

Δελτίο Τύπου  04/02/2020 14:00
Η Prospectacy Ltd επένδυσε στις λύσεις της SoftOne

Η Prospectacy Ltd επένδυσε στις λύσεις της SoftOne

Δελτίο Τύπου  04/02/2020 14:00
Η ανελισσόμενη εταιρεία Prospectacy Ltd, με δραστηριότητα στην παροχή υπηρεσιών σε θέματα φορολογίας και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων προχώρησε σε συνεργασία με τη SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia Ltd, με στόχο την αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών και την παροχή περισσότερων διευκολύνσεων στους πελάτες της.
 
Αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες των λύσεων Soft1 ERP, CRM & Payrol, η Prospectacy Ltd μετασχηματίζεται ψηφιακά και κερδίζει έδαφος έναντι του ανταγωνισμού. Η εταιρεία έχει ενοποιήσει όλες τις λειτουργίες της σε ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης, από την εμπορική και οικονομική διαχείριση έως το CRM και τη μισθοδοσία. Άμεσο αποτέλεσμα, ήταν η μείωση κόστους και χρόνου καθώς και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της μέσω καλύτερου Project Management.
 
Τα ισχυρά εργαλεία Οικονομικής Διαχείρισης του Soft1 ERP επιτρέπουν τη διεξοδική παρακολούθηση της εξέλιξης των οικονομικών της εταιρείας.  Ειδικότερα, έχει επιτευχθεί η αυτοματοποίηση πολύπλοκων λογιστικών εργασιών όπως η δημιουργία οικονομικών καταστάσεων. Παράλληλα, μέσω των ροών εργασίας που δημιουργήθηκαν για τα επαναλαμβανόμενα τέλη, υπάρχει σημαντική μείωση λαθών του παρελθόντος.
 
Το business λογισμικό Soft1 προσφέρει στη διοίκηση της εταιρείας τη δυνατότητα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους λογαριασμούς των πελατών της, παρέχοντας real-time πληροφόρηση για κάθε έναν από αυτούς.
 
Αναφερόμενος στην συνεργασία με τη SoftOne, ο Sergey Babayan, Operations Manager της Prospectacy ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε την ευκολία χρήσης των εργαλείων του Soft1 καθώς και την αποδοτικότητά τους. Με τις λύσεις που επιλέχθηκαν καθώς και με την σημαντική βοήθεια της SoftOne στην επίλυση των προβλημάτων μας, μπορέσαμε να καλύψουμε όλες τις σημαντικές μας ανάγκες. Συνεργαζόμενη με τη SoftOne η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, βάση του οποίου διανοίγονται τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξή μας».  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας