Αφιέρωμα ICT – CL8: Καινοτόμες υπηρεσίες Data Centre και Cloud

InBusinessNews  03/02/2020 12:31
Αφιέρωμα ICT – CL8: Καινοτόμες υπηρεσίες Data Centre και Cloud

Αφιέρωμα ICT – CL8: Καινοτόμες υπηρεσίες Data Centre και Cloud

InBusinessNews  03/02/2020 12:31
Η Cyta παρουσιάζει το ειδικό αφιέρωμα «ICT: Τεχνολογικές λύσεις για τις επιχειρήσεις.» Πρωταγωνιστές του κλάδου της τεχνολογίας μιλούν στην κάμερα του InBusinessNews για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχουν στις επιχειρήσεις. Το αφιέρωμα στοχεύει να παρουσιάσει τους συντελεστές από όλους τους σχετικούς τομείς, από εταιρείες που παρέχουν λύσεις outsourcing μέχρι λογισμικά συστήματα οργάνωσης και διαχείρισης.  
 
Η CloudLayer8 (CL8) δημιούργησε το μοναδικό ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο, Data Centre στην Κύπρο. Προσφέρει ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες Data Center και Cloud τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά. Το Data Center της CL8 βρίσκεται στη Λεμεσό και είναι εγκατεστημένο σε σύγχρονες, ασφαλείς και πρωτοποριακές υποδομές.

RELATED ARTICLESΟ Πέτρος Γ. Οικονομίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CL8, παρουσιάζει στην κάμερα του InBusinessNews τις λύσεις της εταιρείας καθώς και τις μεγαλύτερες προκλήσεις σε θέματα τεχνολογιάς.

«Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες Data Center και Cloud, που περιλαμβάνει φιλοξενία δεδομένων, συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό, ανάπτυξη, εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.»

«Η CL8 έχει σήμερα περισσότερους από 800 πελάτες από 55 χώρες οι οποίοι προέρχονται από διάφορες βιομηχανίες και κλάδους, όπως για παράδειγμα, τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, της υγείας, του χρηματοπιστωτικού και χρηματοοικονομικού τομέα, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του τομέα πληροφορικής, της ναυτιλίας, του ξενοδοχειακού κλάδου και της αξιοποίησης ακινήτων.»

«Ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες μας ασχολείται με διαστημικές δραστηριότητες.»
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας