SAP Κύπρου: O Μένοικος Μαυρομμάτης αναλαμβάνει τη θέση του Territory Sales Manager Κύπρου και Μάλτας

H SAP, κορυφαία εταιρία στην αγορά λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, ανακοινώνει ότι ο κ. Μένοικος Μαυρομμάτης αναλαμβάνει τη θέση του Territory Sales Manager Κύπρου και Μάλτας. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη συνεχή ανάπτυξη και την παροχή λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, η SAP εντάσσει στο δυναμικό της έναν ακόμη ταλαντούχο επαγγελματία με εις βάθος γνώση του τομέα.
 
Μέσα από τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Μαυρομμάτης καλείται να αναπτύξει τις αγορές της Κύπρου και της Μάλτας, αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες συνεργασίας και ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες. Μέσα από το νέο του ρόλο, αναμένεται να επεκτείνει το δίκτυο της εταιρείας ισχυροποιώντας τις σχέσεις με την πελατειακή της βάση.   O κ. Μαυρομμάτης διαθέτει πολυετή εμπειρία και μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον κλάδο του Information Technology. Από το 2016 μέχρι πρόσφατα, εργαζόταν στην ΙΒΜ ως Senior Client Representative για την χρηματοοικονομική βιομηχανία της Κύπρου, προτείνοντας στους πελάτες στοχευμένες λύσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονταν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Για περισσότερα από 20 χρόνια εργάστηκε στον κλάδο της πληροφορικής (ΙΤ) στις αγορές της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ ηγήθηκε της Cisco στην Κύπρο για αρκετά χρόνια. Ο κ. Μαυρομμάτης είναι κάτοχος MBA από το Cyprus International Institute of Management (CIIM).
 
Ο κ. Άλεξ Μουρατιάν, Sales Director Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του κ. Μαυρομμάτη στο δυναμικό της SAP στην Κύπρο, και θέλουμε να τον καλωσορίσουμε και επίσημα στην ομάδα μας. Έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας, είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μαυρομμάτης, με την εξειδικευμένη και πολυετή του πείρα, θα αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη για την εταιρία».
 
H SAP, μία από τις κορυφαίες εταιρείες λύσεων τεχνολογίας παγκοσμίως, είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες της. Βοηθώντας εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα, δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς