Η νέα εποχή στην επικοινωνία είναι εδώ!

Κάποτε, για να βρεις μια διαδρομή, έπρεπε να ξεδιπλώσεις ένα τεράστιο χάρτη. Για να πάρεις τηλέφωνο, έπρεπε να είσαι κάπου με σταθερό τηλέφωνο. Κάποτε τα μηνύματά σου τα έστελνες σε φάκελο και έκαναν μερικές μέρες ή και εβδομάδες να φτάσουν στον παραλήπτη. Κάποτε τα τραγούδια τα αγόραζες σε δίσκους και τις ταινίες τις έβλεπες μόνο στο σινεμά. Κι αν ήθελες να δεις αγώνα, έπρεπε να είσαι στο γήπεδο. 

Φυσικά, όλα αυτά ανήκουν στο φαινομενικά πολύ μακρινό παρελθόν και πλέον μπορείς απλά να έχεις το κινητό σου στην τσέπη σου, όπου κι αν βρίσκεσαι και να έχεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ανά πάσα στιγμή. Αυτό, όμως, δημιούργησε ένα άλλο πρόβλημα: το άγχος για να βρεις wifi, να ζητάς κωδικούς και να μετράς ΜΒ!

Η Cytamobile-Vodafone έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό, φέρνοντας τη νέα εποχή στην επικοινωνία: την εποχή της ξεγνοιασιάς! Για πρώτη φορά στην Κύπρο, η Cytamobile-Vodafone τα προσφέρει όλα πραγματικά απεριόριστα και σε πραγματικά ελκυστικά προγράμματα! Με τα νέα προγράμματα Freedom, μπορείς να ψάξεις ελεύθερα για ταινίες, σειρές, live αγώνες από το Cytavision Go και ό,τι άλλο θες, όση ώρα θες, όπου κι αν βρίσκεσαι. Μπορείς να σταματήσεις να μετράς ΜΒ και να σκέφτεσαι αν σε φτάνουν ή όχι τα δεδομένα σου, αφού πια είναι δεδομένο ότι έχεις απεριόριστο mobile internet! Μπορείς άνετα να μετράς στιγμές, εμπειρίες και συναισθήματα! Όσο για τα μηνύματα και τις κλήσεις; Τέξταρε και μίλα ελεύθερα, αφού τα προγράμματα Freedom φέρνουν πραγματική ελευθερία στην επικοινωνία σου!

Τα προγράμματα Freedom έχουν σχεδιαστεί με κύρια προτεραιότητά τους την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών πελατών, ιδίως όσον αφορά τη χρήση του mobile internet και γι’ αυτό προσφέρονται σε 2 ταχύτητες: Freedom (4Mbps) με €47/μήνα και Freedom Plus (12Mbps) με €56/μήνα.

Διάλεξε κι εσύ το πρόγραμμα Freedom που σου ταιριάζει και επικοινώνησε όπως θες, όσο θες, όπου κι αν βρίσκεσαι, ξέγνοιαστα!

Μάθε περισσότερα στο: https://www.cyta.com.cy/freedom
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads