Ανδρέας Νεοκλέους: Με τα Freedom θα αυξήσουμε μερίδια αγοράς

Ανδρέας Νεοκλέους: Με τα Freedom θα αυξήσουμε μερίδια αγοράς

Ανδρέας Νεοκλέους: Με τα Freedom θα αυξήσουμε μερίδια αγοράς

Η Cytamobile-Vodafone λάνσαρε χθες, δύο νέα, πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, το FREEDOM και το FREEDOM plus.

RELATED ARTICLESΔιαβάστε ακόμα:
Τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Κύπριοι το 2019 (Πίνακας)
Ανατροπή στην αγορά ασφαλειών Κλάδου Ζωής και Γενικού Κλάδου
 
Τα  νέα προγράμματα FREEDOM όπως τόνισε ο CEO της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους προσφέρουν στους καταναλωτές απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα μηνύματα SMS και απεριόριστο Mobile Internet, με μηνιαία συνδρομή €47 και €56, αντίστοιχα.
 
00000 HERO BANNER 950X275


«Με τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα, εισάγονται για  πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά, προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας με πραγματικά απεριόριστο Mobile Internet. Ταυτόχρονα εισάγεται η φιλοσοφία της μέγιστης ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων, με στόχο να ικανοποιεί διαφοροποιημένες απαιτήσεις  των πελατών στη χρήση Mobile Internet», είπε.
 
Μιλώντας στο InBusinessNews ο κ. Νεοκλέους εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε ταχύτητες και προγράμματα που οι ανταγωνιστές μας θα φέρουν με την λειτουργία του 5G. Είμαστε σίγουροι πως με τα νέα προγράμματα θα αυξήσουμε και τα μερίδια αγοράς μας», υπογράμμισε.
 
Οι ταχύτητες των δύο προγραμμάτων είναι:

Παράλληλα, η Cytamobile-Vodafone προχώρησε στις ακόλουθες διαφοροποιήσεις στα υπόλοιπα προγράμματα RED, έτσι ώστε να ικανοποιήσει ακόμη πιο ολοκληρωμένα τις ανάγκες επικοινωνίας των πελατών της.

Αναλυτικά, τα νέα και διαφοροποιημένα προγράμματα:

 

Επιπρόσθετα:

-Δημιουργούνται δύο νέα προϊόντα  στο RED Plus με 4GB και 10GB

-Τα υφιστάμενα προϊόντα  στο RED Plus 5GB και RED Plus 12GB θα παραμείνουν για υφιστάμενους πελάτες, αλλά δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμα για νέους.

-Η τιμή στο  πρόγραμμα BLACK μειώνεται σε €125 ευρώ, προσφέροντας ταυτόχρονα απεριόριστο Mobile Internet χωρίς περιορισμό στην ταχύτητα

-Όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες  μπορούν να επιλέξουν να μεταφερθούν αμέσως σε ένα από τα νέα ή διαφοροποιημένα προγράμματα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας