Oracle OpenWorld 2019: Η καινοτομία αρχίζει από εδώ

Η Oracle υποδέχεται πελάτες και συνεργάτες στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς και εκατομμύρια ακόμα από 175 χώρες online, στο Oracle OpenWorld 2019, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο επιχειρηματικό και τεχνολογικό συνέδριο, που πραγματοποιείται από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου στο The Moscone Center και σε διάφορα άλλα σημεία στην περιοχή South of Market. 
 
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, θα μιλήσει σχετικά με το πώς η πρώτη στον κλάδο αυτο-οδηγούμενη βάση δεδομένων, η Oracle Autonomous Database, συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στη διαχείριση των δεδομένων. Επίσης, θα περιγράψει τις εξελίξεις στις εφαρμογές Oracle Cloud, τις μόνες εφαρμογές cloud που έχουν δημιουργηθεί με βάση τη μηχανική εκμάθηση.
 
Η Safra Catz, Chief Executive Officer, υποδέχεται τους δημιουργούς των κορυφαίων προϊόντων της Oracle σε μια συζήτηση σχετικά με το πώς δίνουμε στους πελάτες τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους κατά τη διαδικασία υιοθέτησης της καινοτομίας. Θα παρουσιάσουν συνοπτικά τις μοναδικές δυνατότητες των ενοποιημένων επιπέδων του Oracle Cloud που περιλαμβάνουν τα Intelligent Applications, Autonomous Database και Oracle Cloud Infrastructure 2ης γενιάς. 
 
Στο Oracle OpenWorld 2019 άνθρωποι με περίβλεπτες ηγετικές θέσεις και αναλυτές των μελλοντικών τάσεων – εκπροσωπώντας τους τομείς των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, των επιστημών, του αθλητισμού και των μέσων ενημέρωσης – θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους όσον αφορά στην καινοτομία. Στους ομιλητές περιλαμβάνεται η Dr. Kate Darling του MIT, που ειδικεύεται στην ηθική των ρομπότ, ο Mick Ebeling, ιδρυτής της Not Impossible Labs και ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, Dr. Vishal Sikka, ιδρυτής της Vianai Systems και φημισμένος για την ικανότητά του να χρησιμοποιεί λογισμικό για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα μεγαλύτερα διεθνή ζητήματα, ο Jerry Rice, μέλος στο Pro Football Hall of Fame και τρεις φορές πρωταθλητής στο Super Bowl, η Tracy Edwards, μέλος της λέσχης ιπποτών British Empire, με πολυποίκιλες πρωτοποριακές δραστηριότητες και κάτοχος του βραβείου Yachtsman of the Year, και άλλοι.
 
Η Judy Sim, Chief of Staff του γραφείου του CEO και Senior Vice President of Marketing and Communications, δήλωσε: «Το Oracle OpenWorld 2019 φέρνει νέα ενέργεια στη συνεδριακή εμπειρία για τους πελάτες μας.  Οι ευκαιρίες που έχουν οι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες και να τις δοκιμάσουν στο ετήσιο συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο είναι αποτέλεσμα των σχολίων που λάβαμε από την περσινή σειρά εκδηλώσεων Oracle OpenWorld στο Σάο Πάολο, το Λονδίνο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη. Σε συνδυασμό με την πρόσβαση της Oracle στους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας του Σαν Φρανσίσκο, το Oracle Park και το Chase Center, για τη διεξαγωγή του FitFest.19, της βραδιάς κινηματογράφου και της συναυλίας του John Mayer, το Oracle OpenWorld 2019 είναι μια ολοκληρωμένη γιορτή με τους πελάτες και συνεργάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο.»
 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Oracle Code One θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το Oracle OpenWorld. Η κορυφαία εκδήλωση για τους προγραμματιστές θα επικεντρωθεί στα σημεία στα οποία η Java, σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, συνεχίζει να εξελίσσει τον κόσμο γύρω μας. Από τον Georges Saab (Vice President, Java Platform Group και προεδρεύων του OpenJDK) και τον Brian Goetz (υπεύθυνος αρχιτεκτονικής για τη γλώσσα Java) και άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες της Java θα ενημερωθείτε για τις βελτιώσεις της τεχνολογίας. Οι Greg Pavlik (Senior Vice President και Chief Technology Officer για το Oracle Cloud Platform) και Maria Colgan (Master Product Manager) μιλούν για τη δημιουργία έξυπνων εφαρμογών σε εγγενές περιβάλλον cloud.
 
Το Oracle OpenWorld 2019 είναι το σημείο όπου ειδικοί, ενθουσιώδεις οπαδοί του χώρου, επικεφαλής επιχειρήσεων και οραματιστές από κάθε κλάδο, προερχόμενοι από το διεθνές μας δίκτυο, μαθαίνουν και ενσωματώνουν τις τεχνολογίες που κάνουν τις δραστηριότητές τους να θριαμβεύουν.
 
Για να μάθετε, να συνδεθείτε και να παίξετε Larry Ellison, Chairman of the Board και Chief Technology Officer, Oracle
  • Τρίτη 9:00 – 10:30 π.μ.
  • Catz, CEO, Oracle με διακεκριμένους καλεσμένους
Annette Rippert, Senior Managing Director, Accenture Technology
  • Τετάρτη 2:00 – 3:00 μ.μ.
    Larry Ellison, Chairman of the Board και Chief Technology Officer, Oracle
  • Συνεδρίες: Το Oracle OpenWorld 2019 περιλαμβάνει πάνω από 2.200 συνεδρίες, 219 επιδείξεις από την Oracle και 196 εκθέσεις συνεργατών και πελατών, για την παρουσίαση των τεχνολογιών και λύσεων της Oracle.
  • Oracle Leaders Circle: Αυτή η αποκλειστική εκδήλωση για στελέχη, μόνο με πρόσκληση, συντονίζεται από τη Safra Catz και ασχολείται με τα θέματα που επηρεάζουν τους σημερινούς ηγέτες των επιχειρήσεων καθώς επιζητούν να μετασχηματίσουν τις εταιρείες τους με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία του cloud. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι Dawn Hudson, πρώην CMO του NFL και πρώην Πρόεδρος και CEO της Pepsi Cola North America, Bernard Marr, συγγραφέας, Rita Sallam, VP Data Analytics Research, Gartner, DJ Patil, πρώην CTO επί Προεδρίας Obama, Duncan Wardle, ιδρυτής των iD8 & innov8 και πρώην Επικεφαλής καινοτομίας & Δημιουργικότητας στην Disney Resorts, καθώς και Polly LaBarre, συγγραφέας.  
  • Inclusive Leadership: Εξερευνήστε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων αναφορικά με την ένταξη. Από ένα πάνελ σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν δημιουργούν, μέχρι μια συζήτηση περί μικροανισοτήτων, αυτή η ροή δραστηριοτήτων εκμάθησης έχει κάτι για όλους. Εξερευνούμε τα εμπόδια όσον αφορά στην ενσωμάτωση στο χώρο εργασίας συμπεριφορών που προωθούν την ένταξη. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την ποικιλότητα στην ηγεσία.
  •  Oracle Guided Learning: Επιταχύνετε την υιοθέτηση του cloud στον οργανισμό σας, με το Oracle Guided Learning. Επισκεφθείτε το Oracle University στο Applications Showcase για να δείτε πώς μπορεί η εκμάθηση κατά τη ροή των διαδικασιών στο χώρο εργασίας να βελτιώσει την παραγωγικότητα των χρηστών από την πρώτη μέρα.
  • Oracle NetSuite SuiteConnect19: Δικτυωθείτε με πάνω από 900 επικεφαλής επιχειρήσεων για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες για τις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές των πελατών και για τις προκλήσεις που επηρεάζουν σήμερα τις επιχειρήσεις. Μάθετε πώς βοηθάει το NetSuite τους πελάτες να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες μεγέθυνσης με νέες τεχνολογίες και κλαδικές λύσεις cloud.  
  • Oracle@Oracle: Οι συνεδρίες στο Oracle@Oracle Experience παρουσιάζουν το πώς μετακίνησε η Oracle τις βασικές και τις υποστηρικτικές εφαρμογές της στο cloud, πώς εκσυγχρόνισες τις λειτουργίες της και άλλαξε το επιχειρηματικό μοντέλο με ένα άλλο που εστιάζει στις υπηρεσίες.  Η ανεπίσημη ατμόσφαιρα προωθεί την πρακτική εφαρμογή και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να μάθουν από τα ανώτερα στελέχη της Oracle και από το προσωπικό IT που κινεί τις εσωτερικές αναβαθμίσεις της Oracle.  
  • Oracle for Startups:  Το Oracle for Startups προωθεί αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες ενίσχυσης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ανάμεσα σε νεοφυείς εταιρείες, την Oracle και τους πελάτες της. Συναντήστε μέλη αυτού του πρωτοποριακού προγράμματος επιτάχυνσης και μάθετε για τα καινοτόμα προϊόντα που προέκυψαν όταν συνδύασαν την εφευρετικότητά τους με τις τεχνολογίες και την εμπειρία της Oracle.
  • Oracle CloudFest.19: Γιορτάστε μια εβδομάδα φαντασίας και καινοτομίας, αντλώντας έμπνευση από τον John Mayer. Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός πρωτοστατεί στην εκδήλωση για τους πελάτες της Oracle στο Chase Center. Θα εμφανιστεί επίσης ως καλεσμένος ο γνωστός ράπερ Flo Rida που θα φροντίσει να κορυφωθεί η ενέργεια της εκδήλωσης.
 
Για υποστήριξη της κοινότητας
 
  • Oracle Code 4 Kids: Η εκδήλωση Oracle Code 4 Kids, με την υποστήριξη του Oracle Academy, είναι σχεδιασμένη ώστε να δώσει έμπνευση στην επόμενη γενιά προγραμματιστών, και προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 10 έως 16 μία μέρα τεχνολογικής διασκέδασης. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν κινούμενες εικόνες γραφικών με το Alice, να μάθουν τη γλώσσα Python, να δημιουργήσουν τροποποιήσεις για το Minecraft με το Forge, να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν ένα ρομπότ mBot με το Scratch, καθώς και να κάνουν πολλές ακόμα δραστηριότητες. Επίσης, τα παιδιά θα ακούσουν τον Eric Brown, Executive Director του Alice Project στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon.
  • Επίδειξη Design Tech High School (d.tech): Το Oracle Education Foundation παρουσιάζει τις πιο φρέσκιες τεχνολογικές ιδέες από την επόμενη γενιά επενδυτών. Από ένα παιχνίδι υπολογιστή που βοηθάει νεαρούς ασθενείς με καρκίνο να κατανοήσουν τι συμβαίνει μέσα στο σώμα τους, μέχρι ένα chatbot που μαθαίνει στους ταξιδιώτες σχετικά με τα απειλούμενα είδη δέντρων της Καλιφόρνιας, οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο d.tech παρουσιάζουν στο κοινό τα καινοτόμα πρωτότυπα που έχουν σχεδιάσει και δημιουργήσει στις τάξεις του Oracle Education Foundation.
 
Πρόσθετες Ιστοσελίδες

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»