Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel

Το νέο δίκτυο της PrimeTel αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και χαρίζει ακόμα περισσότερα data με κάθε νέα σύνδεση!
Η PrimeTel ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των συνδρομητών για ατελείωτο σερφάρισμα από το κινητό, παντού και πάντα, εμπλουτίζει τα Unlimited πλάνα της με ακόμα περισσότερα MB!

Η ενίσχυση των προγραμμάτων με extra δεδομένα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου κινητής της PrimeTel που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στο σύνολο της επικράτειας, Παγκύπρια.
Τα ανανεωμένα πλάνα σχεδιάστηκαν με σκοπό να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών ενός συνδρομητή στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σε πλήρη εξέλιξη η αναβάθμιση του δικτύου κινητής της PrimeTel
Το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο της PrimeTel, τίθεται σε σταδιακή λειτουργία αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης με υψηλότερες ταχύτητες αλλά και βελτιωμένη χωρητικότητα για ακόμη περισσότερα δεδομένα.
Η συνεχής επέκταση του δικτύου, αποτελεί μέρος της μεγάλης επένδυσης της εταιρίας σε υπερσύγχρονες υποδομές νέας γενιάς, ύψους €70 εκ. ευρώ, που θα διασφαλίζει πραγματικά κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας για όλους.
 
 
Ξέγνοιαστη απεριόριστη επικοινωνία από μόνο €19.90!
Το νέο value-for-money πλάνο επικοινωνίας της PrimeTel δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές να επικοινωνούν ξέγνοιαστα με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους και να σερφάρουν με 1GB mobile internet με μόνο €19.90. Ενώ όσοι επιθυμούν να σερφάρουν απεριόριστα μπορούν να επιλέξουν το νέο πλάνο Unlimited Everything με μόνο €49.90/ μήνα.
Αξιοποιώντας τις αυξημένες παροχές σε mobile data, οι συνδρομητές των πλάνων κινητής της PrimeTel θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εξέλιξη ενός σύγχρονου δικτύου και να απολαμβάνουν ανέμελη επικοινωνία κάθε στιγμή.
Συνδέσου γρήγορα με 4 απλούς τρόπους:  Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και σέρφαρε με έως διπλάσια δωρεάν data!
 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One