Διάκριση της Dot.Cy ως μέλος του Inner Circle for Microsoft Business Applications 2019/2020

Η Dot.Cy με υπερηφάνεια ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την επιβράβευσή της ως μέλος του Inner Circle for Microsoft Business Applications 2019/2020. Με την αναγνώριση αυτή η εταιρεία μας πλέον συγκαταλέγεται μέσα στο 1% των κορυφαίων συνεργατών της Microsoft παγκοσμίως.
 
Μέσα από μια κοινότητα συνεργατών της Microsoft η οποία αποτελείται από 70.000 οργανισμούς, η Dot.Cy είναι μία από τις 67 εταιρείες παγκοσμίως που έχει καταφέρει να συμπεριληφθεί  στο Inner Circle for Microsoft Business Applications 2019/2020 (Αξίζει να επισημανθεί ότι μόνο 2 εταιρείες στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης έχουν κερδίσει τη θέση αυτή το 2019 και καμία το 2018). Με τον τίτλο του Inner Circle η Dot.Cy μπορεί πλέον να έχει απευθείας πρόσβαση στα  καλύτερα μέσα και εργαλεία που διαθέτει  η Microsoft προς τούς συνεργάτες της και επιπλέον ο λόγος, η γνώμη και η εποικοδομητική κριτική της Dot.Cy  θα μπορεί έχει βαρύτητα και επιρροή μέσα στο οικοσύστημα της Microsoft παγκοσμίως.
Η  επικεφαλής του Microsoft’s One Commercial Partner Business Application Cecilia Flombaum ανακοίνωσε τα μέλη του Inner Circle στις 12 Ιουλίου 2019, ευχαριστώντας τις εταιρείες αυτές για τη δέσμευσή και την αφοσίωσή προς τους πελάτες τους, καθώς για την προσήλωση τους και την επιχειρηματική τους αριστεία.

Ο θεσμός του “Microsoft Inner circle” περιλαμβάνει σε παγκόσμιο επίπεδο τους συνεργάτες με τις πιο σημαντικές στρατηγικές επιχειρηματικές εφαρμογές που δημιουργηθήκαν με τεχνολογίες Microsoft, λαμβάνοντας υπόψιν την βαρύτητα και το κύρος που εκπέμπουν οι συνεργάτες στις αγορές που δραστηριοποιούνται, το βαθμό επένδυσης στην παροχή διαφοροποιημένων και καθετοποιημένων λύσεων, την υιοθέτηση και εν γένει αφομοίωση του ευρύτερου φάσματος του Microsoft cloud portfolio, τον βαθμό επίτευξης και υλοποίησης καινοτόμων εφαρμογών, την προσήλωση στον πελάτη και τούς συνεργάτες, καθώς και τον βαθμό των εσόδων που πηγάζουν από το Microsoft Cloud.

Ένα επίσης αξιοσημείωτο γεγονός για την χρονιά αυτή είναι η παράλληλη βράβευση της Dot.Cy με το βραβείο που απονέμεται στον καλύτερο συνεργάτη της Microsoft για την χώρα τής Κύπρου «Country Partner of the Year award for Cyprus for FY19/20». Αυτό το βραβείο ισχυροποιεί  περαιτέρω τη θέση της Dot.Cy ως ηγέτιδας στην ανάπτυξη λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρηματικών εφαρμογών που βασίζονται  στην πλατφόρμα Dynamics 365 έχοντας ως στρατηγικό εταίρο την Microsoft σε μία ευρεία γεωγραφική κλίμακα αγορών παγκοσμίως.
 
 
 

Όπως έχει αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Νίκος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Dot.Cy «Τα δύο πολύτιμα βραβεία που έχουμε λάβει αυτή τη χρονιά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την εμπιστοσύνη των πελατών και συνεργατών μας, καθώς και της άοκνης προσπάθειας  όλων των συνάδελφων που βρίσκονται στα τρία γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία, στο Dubai και την Αθήνα. Είμαστε ένας οργανισμός  που επικεντρώνεται 100% στις ανάγκες των πελατών  και των συνεργατών μας και μέσα από την επιτυχία τους και την ανέλιξη τους προχωράμε μπροστά και γινόμαστε καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε που πιστεύετε σε μας. Η εμπιστοσύνη σας είναι η κινητήριος δύναμη που συμβάλλει στη δέσμευσή μας να καινοτομούμε, να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι με το  να παρέχουμε λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.»
 

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων