Η Cyta αναβαθμίζει την υπηρεσία “Safe Internet for home”

Δελτίο Τύπου  10/07/2019 12:30
Η Cyta αναβαθμίζει την υπηρεσία “Safe Internet for home”

Η Cyta αναβαθμίζει την υπηρεσία “Safe Internet for home”

Δελτίο Τύπου  10/07/2019 12:30
H Cyta έχει αναβαθμίσει την υπηρεσία “Safe Internet for home”, για προστασία των παιδιών από το ανεπιθύμητο περιεχόμενο διαδικτύου, από οποιαδήποτε συσκευή συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Internet Home. Στις συσκευές περιλαμβάνονται φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιγνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις (smart TVs) κ.α., που συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi και ενσύρματου δικτύου στο σπίτι. 

RELATED ARTICLES


Οι πελάτες της υπηρεσίας μπορούν να επιλέξουν το προφίλ που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς τους. Επιπλέον με ένα εύκολο και πρακτικό τρόπο, μπορούν να καθορίσουν τον χρόνο επιτρεπόμενης πρόσβασης στο διαδίκτυο για την οικογένειά τους, όπως επίσης να δημιουργήσουν λίστες με τις κατηγορίες περιεχόμενου ή και συγκεκριμένες διαδικτυακές διευθύνσεις στις οποίες δεν επιτρέπουν την περιήγηση.  

Με την υπηρεσία αυτή, η Cyta παρέχει ένα αποτελεσματικό εργαλείο στους γονείς για να μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τη χαρά της μάθησης, της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας με ασφάλεια. 

Η υπηρεσία “Safe Internet for home” παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες Internet Home της Cytanet. Για να συνδεθείτε, απλά τηλεφωνήστε στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta στο 132, επισκεφτείτε ένα κατάστημα Cyta ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Cytanet@call-centre.cyta.com.cy.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας