Moebius Software Limited: Λογισμικό της νέας γενιάς δικηγόρων

Η Moebius Software Limited συστάθηκε το 2015 από μια ομάδα προγραμματιστών και επαγγελματιών με πολύχρονη πείρα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Με έδρα την Κύπρο έθεσε στόχο την ανάπτυξη ενός εύχρηστου λογισμικού για την επίλυση καθημερινών επιχειρησιακών προβλημάτων.

Το λογισμικό Moebius αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με εταιρείες παροχής διοικητικών υπηρεσιών, δικηγορικά και λογιστικά γραφεία και σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 300 χρήστες σε 20 εταιρείες. Περιλαμβάνει μια σειρά από ενότητες και υπηρεσίες. Κάθε ενότητα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες και να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Απευθύνεται σε δικηγόρους, εταιρείες παροχής διοικητικών υπηρεσιών, λογιστές και σε οποιαδήποτε εταιρεία διαχειρίζεται αρχεία.

ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ  
Μέσω της πλατφόρμας του Moebius και επιλέγοντας την ενότητα του Legal Case Management ο χρήστης μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με υποθέσεις, όπως στοιχεία ενδιαφερόμενων μερών και αντισυμβαλλομένων, αναλυτικό πρόγραμμα δικαστικών εμφανίσεων, αρχεία εγγράφων, τιμολόγια και αναλυτικό πρόγραμμα εξόδων.  

Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα των υποθέσεων που χειρίζεται στο document manager του λογισμικού και να τα επεξεργαστεί μέσω του συστήματος διαχείρισης αρχείων με bar και QR codes. 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ 
Η ηλεκτρονική αλληλογραφία κάθε υπόθεσης και κάθε πελάτη μπορεί να αρχειοθετηθεί αυτόματα μέσω ενσωμάτωσης του Moebius στο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικηγορικού γραφείου. Το λογισμικό μπορεί επίσης να δημιουργήσει πρότυπα για τα τυποποιημένα νομικά έγγραφα, όπως ιστορικό συμφωνιών, αρχείο αλληλογραφίας και έγγραφα πληρεξούσιων σε λίγα μόλις λεπτά. 

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ 
Το ευέλικτο σύστημα τιμολόγησης του Moebius παρέχει μια πληθώρα επιλογών στη μέθοδο χρέωσης των πελατών, όπως ανά δικαστική εμφάνιση, ανά ώρα, ανά πελάτη, με πάγιες αμοιβές ή με προ-συμφωνημένες αμοιβές παροχής υπηρεσιών. Δίνει τη δυνατότητα για διαχείριση ταμειακών ροών, καταγράφοντας τις εισερχόμενες χρεωστικές δαπάνες που πρόκειται να εξοφληθούν μετά την καταβολή σχετικού τιμολογίου προς τον πελάτη. 

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Τέλος, ο χρήστης έχει απόλυτο έλεγχο όσον αφορά το ποιος έχει πρόσβαση στα αρχεία των υποθέσεων και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η επιχείρηση τα προσωπικά δεδομένα. Το λογισμικό παρέχει ελεγχόμενη πρόσβαση στις νομικές ομάδες και ο χρήστης μπορεί να εξασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων. Αυτό μπορεί να το επιτύχει καθορίζοντας ασφαλιστικές δικλείδες σε συγκεκριμένα άτομα της εταιρείας και αναπτύσσοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα επίβλεψης, έτσι ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιος έχει πρόσβαση σε αρχεία προσωπικών δεδομένων, ποιος τα έχει επεξεργαστεί, αλλά και αν υπήρξαν οποιεσδήποτε ατασθαλίες, όπως υποκλοπές και διαγραφή σημαντικών αρχείων.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Η Moebius, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της, θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη του λογισμικού. Επίσης, χρησιμοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία της, θα συνεχίσει να δίνει λύσεις και συμβουλές στους πελάτες της για το πώς μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις εργασίες τους και να εναρμονιστούν με τους σχετικούς κανόνες συμμόρφωσης που διέπουν το επάγγελμα και τις υπηρεσίες τους. 

Το λογισμικό Moebius αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με εταιρείες παροχής διοικητικών υπηρεσιών, δικηγορικά και λογιστικά γραφεία και σήμερα απαριθμεί περισσότερους από 300 χρήστες σε 20 επιχειρήσεις.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One