Ετοιμάζονται οι εθνικοί μας #hackers για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας

Δελτίο Τύπου  04/10/2018 09:16
Ετοιμάζονται οι εθνικοί μας #hackers για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας

Ετοιμάζονται οι εθνικοί μας #hackers για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας

Δελτίο Τύπου  04/10/2018 09:16
Δέκα ταλαντούχοι νεαροί #hackers ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge (#ECSC2018) που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2018 στο Λονδίνο.

RELATED ARTICLES


 
Η ομάδα «Odyssey Cyprus Cyber Security Team» αποτελείται από 10 διαγωνιζόμενους ηλικίας 14-25 ετών που διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Κυβερνασφάλειας που διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS), τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) έχει τη Cyta ως στρατηγικό συνεργάτη και στηρίζεται από το Ψηφιακό Πρωταθλητή. Χρυσός χορηγός της Κυπριακής αποστολής είναι η Odyssey, αργυρός η KPMG, χάλκινος η Virtual IT και χορηγός τεχνολογίας η Silensec.
 
Οι νεαροί εθνικοί μας #hackers παρακολούθησαν το Σεπτέμβριο με επιτυχία 5 εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο ARIS στη Λεμεσό, στα Κεντρικά γραφεία των εταιριών KPMG και Odyssey στη Λευκωσία. Τα σεμινάρια προσφέρονται από μέντορες που προσφέρουν σε εθελοντική βάση το χρόνο και τις ικανότητες τους για τη θεματοθέτηση του διαγωνισμού, την επιλογή των υποψηφίων και εκπαίδευση των νικητών. Οι εθελοντές του Cyprus Cyber Security Challenge είναι ειδικοί κυβερνασφάλειας που προέρχονται από ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς καθώς και πανεπιστήμια.
 
Τρεις από τους μέντορες θα συνοδεύσουν στο Λονδίνο τους 10 Κύπριους διαγωνιζομένους μας στους οποίους ευχόμαστε Καλή επιτυχία!
 
Δείτε τα ονόματα των συμμετεχόντων και ακολουθήστε ενημερώσεις στα κοινωνικά δίκτυα:
www.ccsc.org.cy & www.facebook.com/CCSC.Cyprus
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας