Εξαγορά Fileminders από Iron Mountain Inc

INBusinessNews  10/07/2017 12:03
Εξαγορά Fileminders από Iron Mountain Inc

Εξαγορά Fileminders από Iron Mountain Inc

INBusinessNews  10/07/2017 12:03

H Iron Mountain Incorporated ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο διαχείρισης πληροφοριών έχει εξαγοράσει την Fileminders Ltd, τον τοπικό ηγέτη στον κλάδο, σε συμφωνία που επισφραγίστηκε στις 5 Ιουλίου στην Λευκωσία.

Με την εξαγορά της Fileminders, η Iron Mountain Inc. καθιερώνει σημαντικά την παρουσία της στην Κυπριακή αγορά, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη της τόσο στην κυπριακή οικονομία όσο και στην περιοχή. Η εξαγορά εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής ανάπτυξης της Iron Mountain για ενίσχυση της παρουσίας και των δραστηριοτήτων της σε αγορές όπου ο κλάδος παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης πληροφοριών αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) είναι μια παγκόσμια εταιρεία προσηλωμένη στον τομέα της αποθήκευσης, προστασίας και διαχείρισης πληροφοριών και περιουσιακών στοιχείων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1951 και θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο διαχείρισης πληροφοριών. H εταιρεία εδρεύει στην Βοστώνη και έχει παρουσία σε 45 χώρες ανά το παγκόσμιο, με περισσότερες από 1,400 εγκαταστάσεις και συνεργασία με περισσότερους από 230,000 οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν όλων των εταιρειών που περιλαμβάνονται στο FORTUNE 1000.

Η Fileminders είναι ο ηγέτης στην Διαχείριση Πληροφοριών στην Κύπρο προσφέροντας λύσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να αξιοποιήσουν την πληροφορία στην καθημερινή λήψη αποφάσεων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας