Τρεις υποτροφίες από την ΕΝΙ για μεταπτυχιακά

InBusinessNews  07/04/2021 18:00
Τρεις υποτροφίες από την ΕΝΙ για μεταπτυχιακά

Τρεις υποτροφίες από την ΕΝΙ για μεταπτυχιακά

InBusinessNews  07/04/2021 18:00

Τρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα από ΕΝΙ Corporate University με όλα τα έξοδα πληρωμένα, προσφέρει η ΕΝΙ Cyprus, στο πλαίσιο του συμβολαίου που διατηρεί η ιταλική ενεργειακή εταιρεία με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, η Eni Cyprus Limited στα πλαίσια Συμβολαίου Έρευνας και Αναλογικού Καταμερισμού Παραγωγής που διατηρεί με την Κυπριακή Δημοκρατία, προσφέρει μέχρι 3 υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα, για σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 (Master´s Degree in Energy and Environmental Management and Economics – MEDEA) από το ΕΝΙ Corporate University.

Σημειώνεται επίσης πως όλα τα έξοδα, όπως για παράδειγμα δίδακτρα, τέλη εγγραφής, έξοδα ταξιδιού, έξοδα διαμονής και συντήρησης, θα καλύπτονται απευθείας από την υποτροφία.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά πολίτες ή μόνιμους κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω για τα κριτήρια επιλεξιμότητας καθώς και τον τρόπο υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος από την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eni.com/en_IT/careers/training-and-guidance/the-scuola-mattei-and-the-medea-masters.page

Το πρόγραμμα αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2021 και διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας