Όμιλος Domenica: Ίδρυσε την Domenica Solar  

Δελτίο Τύπου  07/12/2020 08:43
Όμιλος Domenica: Ίδρυσε την Domenica Solar  

Όμιλος Domenica: Ίδρυσε την Domenica Solar  

Δελτίο Τύπου  07/12/2020 08:43
Ο Όμιλος Domenica για άλλη μια φορά μας αποδεικνύει πως πρωταρχικό του μέλημα είναι να βρίσκει εύκολες και γρήγορες λύσεις που να εξυπηρετούν το πορτοφόλι του καθενός από εμάς.

Εμπνευσμένος από τις αρχές, τις αξίες και την επιτυχημένη ιστορία του, ο Όμιλος ίδρυσε  την Domenica Solar, μια εταιρεία που ειδικεύεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Domenica Solar σας προσφέρει την ευκαιρία να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκό σύστημα τόσο στην κατοικία σας όσο και στην επιχείρησή σας και να το αποπληρώσετε μέσα από άτοκες μηνιαίες δόσεις, χαμηλότερες από τους τρέχοντες μηνιαίους λογαριασμούς σας της ΑΗΚ.  Έτσι, εξοικονομείτε χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Η διαδικασία περιλαμβάνει:
  • Δωρεάν μελέτη και σχεδιασμό χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους των πελατών
  • Εγκατάσταση συστήματος με μια μικρή προκαταβολή
  • Αποπληρωμή υπόλοιπου ποσού με άτοκες μηνιαίες δόσεις
  
Το τμήμα υποστήριξης, θα αναλάβει όλες τις αιτήσεις και διαδικασίες που απαιτούνται, τόσο για την αδειοδότηση, όσο και για τυχόν επιχορήγηση που πιθανόν να δικαιούστε.
 
Η Domenica Solar προσδοκεί στο να επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να παράγουν τη δική τους ενέργεια, ελαχιστοποιώντας τις δαπάνες σε λογαριασμούς και κάνοντας τα υποστατικά τους φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις η διευκρινήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες της Domenica Solar, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.domenicasolar.com ή να  καλέσετε στο: +357 26 600700 ή +357 99 993055.
 


 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας