Έξι νέα Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 17,82MW

Δελτίο Τύπου  22/10/2020 16:30
Έξι νέα Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 17,82MW

Έξι νέα Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 17,82MW

Δελτίο Τύπου  22/10/2020 16:30
Η εταιρεία Suntechnics, θυγατρική του Ομίλου Green Energy, αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς τα δυο Φωτοβολταϊκά Πάρκα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας στη Λευκωσίας, με συνολική ισχύ 3 MWp, συνεχίζει να αναλαμβάνει νέα έργα.
 
Η Suntechnics ανέλαβε τη διαχείριση, λειτουργία και συντήρηση των έξι νέων φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 17,82MW. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που θα χρησιμοποιηθούν έχουν δυναμικότητα 405Watt και προέρχονται από ένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων την εταιρεία, JA Solar.

Η τεχνολογία αυτού το φωτοβολταϊκού πλαισίου είναι Bifacial όπου αυξάνει ακόμη περισσότερο την απόδοση του κατά 5 με 10% σε σχέση με τα συμβατικά.
 
suntechnics2

 
Η μονοαξονικές βάσεις ιχνηλατήσεις (Single Axis Tracker M-TRC-270) που θα εγκατασταθούν τα φωτοβολταϊκά πλαίσια είναι από τη πολύ γνωστή εταιρεία Metaloumin όπου θα προσφέρουν μια αύξηση στην παραγωγή της τάξεως του 15%. Οι μετατροπείς τάσης Huawei αποτελούν πυλώνα σταθερότητας και αξιοπιστίας στην μέγιστη αξιοποίηση της ηλιακής ενεργείας. 
suntechnics3
 
Με τη λειτουργία των συγκεκριμένων φωτοβολταϊκών Συστημάτων, γίνεται σημαντική εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 που συνολικά είναι της τάξεως των 19.186.2 τόνων ετησίως και που θα χρειάζονταν 599.738 δέντρα να τους απορροφήσουν.
 
Στόχος της Suntechnics είναι να προσφέρει αξιοπιστία και ασφάλεια στους πελάτες της.
suntechnics4
 
Τα πάρκα θα χρηματοδοτηθούν από την AstroBank, η οποία συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στον τομέα της πράσινης ενέργειας και του περιβάλλοντος.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας