Petrolina: Δεν μας επηρέασε ο κορωνοϊός αλλά...

Η Petrolina Holdings (Public) Ltd επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι στο παρόν στάδιο οι δραστηριότητες της Εταιρείας δεν έχουν επηρεαστεί  κατ’ οποιονδήποτε τρόπο από τον Κορωνοϊό (COVID-19). 
 
Ωστόσο, η Εταιρεία πιθανόν να επηρεαστεί αρνητικά από ενδεχόμενη μείωση της ζήτησης προϊόντων πετρελαιοειδών σε περίπτωση συρρίκνωσης της οικονομίας του τόπου μας, ειδικότερα στον τουριστικό τομέα, από την πιθανή εξάπλωση του Κορωνοϊού. Στο παρόν στάδιο δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί η πιθανότητα ή/και η έκταση του επηρεασμού.
 
Όσον αφορά τις συνδεδεμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών (PPT Aviation Services Ltd) και στον  τομέα παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης καυσίμων αεροσκαφών (Lca Aviation Fueling System Ltd και Ελληνική Εταιρεία Αεροπορικών Καυσίμων Α.Ε.), οι δραστηριότητες τους αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά από τυχόν επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων και ενδεχόμενης περεταίρω συρρίκνωσης των αερομεταφορών από την εξάπλωση του Κορωνοϊού. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί η έκταση του επηρεασμού.
 
Η Εταιρεία παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις με στόχο τη διαφύλαξη των οικονομικών της πόρων και θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ανάλογα εάν και εφόσον υπάρξουν σημαντικά διαφοροποιημένα δεδομένα.

Δειτε Επισης

Άλμα άνω του 3% για το πετρέλαιο-Στα $90 το brent
Ε.Ε.: Αυξάνει στα €7,3 δις τους πόρους για πράσινη-ψηφιακή μετάβαση
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου