Χρόνο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δίνουν στην ΑΗΚ οι συντεχνίες

InBusinessNews  23/09/2019 16:07
Χρόνο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δίνουν στην ΑΗΚ οι συντεχνίες

Χρόνο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δίνουν στην ΑΗΚ οι συντεχνίες

InBusinessNews  23/09/2019 16:07

Πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου εξασφάλισε η ΑΗΚ από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για να μπορέσει να επιληφθεί και να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον Οργανισμό και τους εργαζομένους.

RELATED ARTICLES


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση  των συνδικαλιστικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην ΑΗΚ - ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, ΣΕΠΑΗΚ και ΣΥΒΑΗΚ -  κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της, Μιχάλη Κωμοδρόμου έγινε έκτακτη συνάντηση μαζί του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του οργανισμού, Παναγιώτη Ολύμπιου.
 
Όπως αναφέρεται, κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΔΣ ζήτησε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, για να μπορέσει να επιληφθεί και να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον Οργανισμό μας και τους εργαζομένους.
 
"Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και σεβόμενοι την παράκληση του Προέδρου, καθώς και την αποφασιστικότητα που επέδειξε για επίλυση των προβλημάτων, το αίτημα έγινε αποδεκτό", προστίθεται.
 
Όπως αναφέρεται, ενόψει της συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΑΗΚ που ορίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου, οι συνεδρίες των Γενικών Συμβουλίων που είχαν προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου αναβάλλονται.
 
Οι συντεχνίες καλούν τα μέλη τους όπως επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση, υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Νέα ημερομηνία σύγκλησης των Γενικών Συμβουλίων θα καθοριστεί αρχές Οκτωβρίου για ενημέρωση και εκτίμηση της κατάστασης, προστίθεται.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας