Οι τιμές των καυσίμων πριν τη μείωση

InBusinessNews  17/12/2018 18:33
Οι τιμές των καυσίμων πριν τη μείωση

Οι τιμές των καυσίμων πριν τη μείωση

InBusinessNews  17/12/2018 18:33
Κατάλογο με τις τιμές των πρατηρίων καυσίμων όπως ισχύουν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, έδωσε στη δημοσιότητα η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, λίγο πριν την εφαρμογή του διατάγματος για μείωση του φόρου κατανάλωσης κατά 5 σεντ το λίτρο. 
 
Στόχος, ο καταναλωτής να δει και να μπορέσει να αντιληφθεί εάν όντος στο κάθε πρατήριο οι τιμές θα μειωθούν με την επιβολή του διατάγματος.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,  σύμφωνα με Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2018 (Κ.Δ.Π. 353/2018), μειώνεται ο φόρος κατανάλωσης κατά 5 σεντ το λίτρο για τα ακόλουθα πετρελαιοειδή:
 
Βενζίνη 95 οκτανίων, Βενζίνη 98 οκτανίων, Πετρέλαιο Κίνησης, Πετρέλαιο Θέρμανσης και Κηροζίνη.
 
Ως εκ τούτου, όπως τονίζεται, από την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, οι λιανικές τιμές στα πρατήρια καυσίμων για τα πιο πάνω προϊόντα θα πρέπει να είναι μειωμένες τουλάχιστο κατά 6 σεντ (φόρος κατανάλωσης και ανάλογος ΦΠΑ) από τις τιμές που ισχύουν σήμερα και παρουσιάζονται στον πίνακα που ετοίμασε η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.
 
Περαιτέρω, προτρέπεται το καταναλωτικό κοινό όπως συμβουλεύεται το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων, το οποίο λειτουργεί η Υπηρεσία, για τις τιμές πώλησης σε πραγματικό χρόνο που ισχύουν στα
πρατήρια πετρελαιοειδών παγκύπρια.
 
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να δείτε αναλυτικά τον κατάλογο
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας