powered by

Ε. Ouderaa: Η καταναλωτική εμπειρία αλλάζει και στον τραπεζικό κόσμο

Σε μια πλήρη ανοικοδόμηση των υπηρεσιών που παρέχονται, καλεί της τράπεζες ο Δρ. Edwin Van der Ouderaa, Senior Managing Director, Global Lead Customer, Sales and Service και Global Digital Banking της Accenture.

Στο πλαίσιο του 10ου Banking Forum & Fintech Expo, ο Van der Ouderaa τόνισε τη σημασία της απλοποίησης των διαδικασιών κατά την καταναλωτική εμπειρία. Όπως εξήγησε, το νέο μοντέλο του μάρκετινγκ είναι μια στροφή την εμπειρία και βασίζεται στα δεδομένα (data) που συλλέγονται κατά την εκτέλεσή τους.

Νωρίτερα είπε ότι το 90%+ των αλληλεπιδράσεων είναι ψηφιακές, ωστόσο, τα δύο τρίτα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θέλουν ένα τραπεζικό υποκατάστημα σε κοντινή απόσταση.

Κατά τη διάρκεια της χρήσιμης παρουσίασής του ανέφερε επίσης ότι οι πελάτες θέλουν να υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα για φυσικές συναντήσεις με προσωπικό της τράπεζας την ώρα της επιλογής τους, κυρίως για συμβουλευτική υποστήριξη αναφορικά με προϊόντα που σκέφτονται να αγοράσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πέραν του πιο πάνω «οι πελάτες προτιμούν μακράν να χρησιμοποιούν ψηφιακά κανάλια, από τα οποία υπάρχει ένα ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον».

Σχετικά με αυτό, τόνισε τη σημασία του βίντεο ως εργαλείου. Σύμφωνα με τον κ. Ouderaa, το βίντεο είναι η νέα μορφή αλληλεπίδρασης με τους πελάτες που θα αποτελέσει την τάση στον Κλάδο.

Το 10ου Banking Forum & Fintech Expo παρουσίασε η Logicom Solutions.

Δειτε Επισης

Κοίτασμα φυσικού αερίου στον στόχο Πήγασος από την Exxon Mobil-Ανάβει το πράσινο φως για τα 125 εκατ. για GSI η ΡΑΕΚ
Πόλος έλξης για διεθνείς φοιτητές η Λευκωσία-Οι παράγοντες που την καθιστούν δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ