Χ. Μαργαρίτης: Συνέπεια και προσαρμογή έφεραν θετικά αποτελέσματα

  09/12/2022 13:00
Χ. Μαργαρίτης: Συνέπεια και προσαρμογή έφεραν θετικά αποτελέσματα

Χ. Μαργαρίτης: Συνέπεια και προσαρμογή έφεραν θετικά αποτελέσματα

  09/12/2022 13:00

Σε συζήτηση με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς, ο Χάρης Μαργαρίτης, Group CIO & General Manager του τραπεζικού ιδρύματος, είπε αρχικά ότι η περίοδος της πανδημίας ήταν σημαντική στιγμή στην πορεία ψηφιακού μετασχηματισμού και πως η τράπεζα κατάφερε να έχει πού καλά αποτελέσματα εν μέσω της υγειονομικής κρίσης.

Ο  Group CIO & General Manager της Τράπεζας Πειραιώς, μιλώντας κατά τη διάρκεια του 10ου Banking Forum & Fintech Expo που παρουσίασε η Logicom Solutions, είπε πως η Τράπεζα κατάφερε να ανταπεξέλθει στο ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιούργησε η πανδημία. «Σήμερα, έχουμε επιτύχει κάθε στόχο του στρατηγικού μας πλάνου και συνεχίσαμε να βελτιωνόμαστε στην εξυπηρέτηση πελατών ενώ βραβεύτηκε και η εφαρμογή μας ως η καλύτερη στην Ευρώπη», είπε με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ο κ. Μαργαρίτης τόνισε ότι η επιτυχία οφείλεται κατά πολύ στη συνέπεια των πράξεων μιας τράπεζας και στο να είναι ευέλικτη, ικανοποιώντας απαιτήσεις των καταναλωτών.

Όσο για τις προκλήσεις, είπε, πως όλοι ανέμεναν μία απρόσκοπτη τραπεζική εμπειρία όπως αυτήν που προσφέρουν μεγάλες fintech εταιρείες και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Έπρεπε να βρούμε τρόπους για να ικανοποιήσουμε το κοινό και να πάμε πίσω στα βασικά, να ενδυναμώσουμε τα εργαλεία μας και τις πρακτικές μας και να αλλάξουμε την νοοτροπία εσωτερικά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορά έκανε, τέλος, στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο της οποίας υπάρχει συνεργασία με Πανεπιστήμια ώστε να προσελκύουν τα ταλέντα του αύριο.

Ο Νικόλας Αναστασίου, Director, Business Solutions and Services της Logicom Solutions, συντόνισε τη συζήτηση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας