Ελληνική: Τη Δευτέρα η επιστροφή Oliver Gatzke στα καθήκοντά του

InBusinessNews  09/12/2022 09:14
Ελληνική: Τη Δευτέρα η επιστροφή Oliver Gatzke στα καθήκοντά του

Ελληνική: Τη Δευτέρα η επιστροφή Oliver Gatzke στα καθήκοντά του

InBusinessNews  09/12/2022 09:14

Την επιστροφή του Oliver Gatzke στα καθήκοντά του ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας ανακοίνωσε επισήμως η τράπεζα, με ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η επιστροφή του κ. Gatzke στα καθήκοντά του, όπως αποφάσισε σε χθεσινή του συνεδρία του το Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ισχύ από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε εδώ: Ελληνική: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Oliver Gatzke

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου 2022, η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα») ανακοινώνει ότι, εν όψει της ολοκλήρωσης ορισμένων ερευνών που έγιναν σε σχέση με κατ’ ισχυρισμό δηλώσεις και ενέργειες του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή (ΑΕΔ) κ. Oliver Gatzke, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έχει αποφασίσει την επιστροφή του ΑΕΔ στα καθήκοντά του, με ισχύ από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

Ο κ. Πέτρος Αρσαλίδης, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου/Γενικός Διευθυντής, Γραφείο Προέδρου & Γραμματεία Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα του ΑΕΔ κατά τη διάρκεια της απουσίας του, θα επανέλθει στα καθήκοντά του την εν λόγω ημερομηνία. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στον κ. Π. Αρσαλίδη για τις υπηρεσίες του.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας