Κρ. Λαγκάρντ και Κ. Ηροδότου συζήτησαν με φοιτητές(video&pics)

InBusinessNews  04/10/2022 17:58
Κρ. Λαγκάρντ και Κ. Ηροδότου συζήτησαν με φοιτητές(video&pics)

Κρ. Λαγκάρντ και Κ. Ηροδότου συζήτησαν με φοιτητές(video&pics)

InBusinessNews  04/10/2022 17:58

Περίπου 100 φοιτητές και φοιτήτριες δημοσίων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου συζήτησαν με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Κωνσταντίνο Ηροδότου, συμμετέχοντας στην εκδήλωση με τίτλο «Open Dialogue with Students».

Οι φοιτητές έθεσαν ερωτήματα και έλαβαν απαντήσεις για σειρά επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν και προβληματίζουν, τόσο τους ίδιους όσο και την κοινωνία των πολιτών.

Διαβάστε εδώ: Κριστίν Λαγκάρντ από Κύπρο: Στόχος να πέσει ο πληθωρισμός στο 2%

Η πρόεδρος Λαγκάρντ και ο Διοικητής Ηροδότου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τους φοιτητές των κυπριακών πανεπιστημίων, οι οποίοι δεν δίστασαν να θέσουν δύσκολα και εύστοχα ερωτήματα.

Η εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Διοικητή Ηροδότου, έλαβε χώρα στο πλαίσιο της επίσκεψης της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Κύπρο για την διήμερη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στη Λεμεσό.

Διαβάστε εδώ: Τι αναμένεται να συζητήσει το Δ.Σ. της ΕΚΤ στην Κύπρο

Παρακολουθήστε πιο κάτω τη συζήτηση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τους φοιτητές:

Δείτε φωτογραφίες από τη συζήτηση: 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας