powered by

Λαγκάρντ και Ηροδότου σε ανοικτή συζήτηση σήμερα με φοιτητές

Σε ανοικτή συζήτηση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας(ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Κωνσταντίνο Ηροδότου, υπό τον τίτλο «Open Dialogue with Students», θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σήμερα το απόγευμα φοιτητές και φοιτήτριες δημοσίων και ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που τελεί υπό την αιγίδα του Διοικητή Κωνσταντίνου Ηροδότου και λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της επίσκεψης της προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για συνεδρίαση που δεν αφορά αποφάσεις νομισματικής πολιτικής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2022.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα προβάλλεται ζωντανά από το κανάλι της ΚΤΚ στο YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=Pc-k87nNkoI.

Δειτε Επισης

Πρώτη στην μείωση δανείων «σταδίου 2» στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Κύπρος στα τέλη 2024
Καθοδήγηση ΣΥΚΑΛΑ για πληρωμή από το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης-Ακυρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση
Τράπεζα Κύπρου: Αλλαγή στην σύνθεση της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού & Αμοιβών
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ellinas Finance η Εύη Ρωσσίδου Αντωνιάδου-Τι δηλώνει ο Νέαρχος Πετρίδης
Βγαίνει η Ελληνική, ετοιμάζεται να μπει η Eurobank...Πρόθεση για παράλληλη εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑΚ
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Ελληνικής Τράπεζας από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου
Έδωσε ακόμη 60 εκατ., στα €1.594 εκατ. η συνολική αποπληρωμή της ΚΕΔΙΠΕΣ προς το κράτος
Έπαψε να είναι μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου η Caius Capital LLP-Κάτω από το 3% η συμμετοχή της
Στο 1,5% διατηρεί το ποσοστό αντικυκλικού αποθέματος ασφαλείας η Κεντρική Τράπεζα
Ε.Ε.: Συμφωνία για τους κανόνες διαχείρισης προβληματικών τραπεζών χωρίς «κούρεμα» καταθέσεων