powered by

Το ποσό που κατέβαλε στην Logicom η Ελληνική το πρώτο εξάμηνο

Συνολικό ποσό €3,162,260.38 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (όπου εφαρμόζεται) στη Logicom Solutions Limited και συνολικό ποσό €1,050,660.96 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (όπου εφαρμόζεται) στη NewCytech Business Solutions Ltd,100% θυγατρικές της Logicom Services Ltd, κατέβαλε για την περίοδο 01.01.2022-30.06.2022 η Ελληνική Τράπεζα.

Πρόκειται για πληρωμές που έγιναν δυνάμει συμφωνιών μεταξύ της Ελληνικής και των υπό αναφορά εταιρειών, οι οποίες συνάφθηκαν κατά τη συνήθη πορεία των εργασιών της Ελληνικής και αφορούν αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών υποστήριξης και άλλων συναφών υπηρεσιών πληροφορικής, εξοπλισμού, λογισμικού και άλλων συναφών προϊόντων, καθώς και αδειών χρήσης.

Σημειώνεται πως η Logicom Services κατέχει έμμεσα πέραν του 5% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής.

Δειτε Επισης

Το «ταμείο» στις επενδυτικές σχέσεις Κύπρου και Ινδίας…Κάθοδος εταιρειών, νέες υπηρεσίες και μνημόνια συνεργασίας
Δώδεκα χρόνια στρατηγικής προόδου για το οικοσύστημα επενδυτικών ταμείων της Κύπρου
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Στο Ανώτατο με αίτημα Γενικού Εισαγγελέα η τύχη έφεσης σε υπόθεση κουρέματος-Γιατί παραπέμφθηκε από το Εφετείο
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.