Επαναλειτουργούν έξι καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας

InBusinessNews  05/11/2020 13:13
Επαναλειτουργούν έξι καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας

Επαναλειτουργούν έξι καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας

InBusinessNews  05/11/2020 13:13
Η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει να λαμβάνει μέτρα και προβαίνει σε νέες ρυθμίσεις στηρίζοντας  τους πελάτες της και εκπαιδεύοντάς τους στη χρήση των εναλλακτικών ηλεκτρονικών καναλιών. Επιδιώκοντας την αποσυμφόρηση των καταστημάτων, από τις 09 Νοεμβρίου, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις ΑΤΜ για:

RELATED ARTICLES


•    Αναλήψεις μετρητών για ποσά μικρότερα των €500. 
•    Καταθέσεις μετρητών για ποσά μικρότερα των €500.
•    Καταστάσεις/υπόλοιπα λογαριασμών, οι οποίες εκδίδονται και από τις ΑΤΜ. 

Καθοδήγηση από προσωπικό
«Το έμπειρο προσωπικό της Τράπεζας, θα βρίσκεται εκεί για να καθοδηγεί και να εξυπηρετεί τους πελάτες, με προτεραιότητα στους συνταξιούχους και στις ευάλωτες ομάδες, ώστε να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους στις ΑΤΜ γρήγορα και με ασφάλεια», αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της.
 
Παράλληλα, η Ελληνική Τράπεζα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της για την εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφελείας μόνο μέχρι το τέλος του χρόνου με χρέωση των λογαριασμών τους.  

«Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για εκπαίδευση των πελατών μας, τα Connect Corners τα οποία αγκαλιάστηκαν από το κοινό, θα αυξηθούν και θα συνεχίσουν να «ενώνουν» τους πελάτες μας με την τεχνολογία, εκπαιδεύοντας και εξοικειώνοντάς τους με τη χρήση των ψηφιακών καναλιών για τη δική τους ταχύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση, οποτεδήποτε και από όπου και αν βρίσκονται», προσθέτει η Τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν εύκολα και εντελώς δωρεάν να αποκτήσουν χρεωστική κάρτα για να κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω των αναβαθμισμένων ΑΤΜ και να αποκτήσουν πρόσβαση στα ψηφιακά κανάλια Hellenic Bank Web Banking και Mobile App με ένα τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 8000 9999 αλλά και τα καταστήματα.   

Ποια καταστήματα επαναλειτουργούν
Με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση της διευρυμένης βάσης των πελατών τόσο εντός των πόλεων όσο, και κυρίως, σε κοινότητες της επαρχίας, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία έξι καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας.

Πρόκειται για τα καταστήματα Ιδαλίου, Λεωφ. Αρχαγγέλου, Γερίου, Αστρομερίτη, Ψημολόφου στη Λευκωσία και Καψάλου στη Λεμεσό.
 
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και πάλι στην εξοικείωση των πελατών με τα εναλλακτικά ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας (ATM, online banking) αφού οι περισσότερες από τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές (καταθέσεις, αναλήψεις, υπόλοιπα λογαριασμών, μεταφορές, πληρωμές) μπορούν να γίνονται από τα εναλλακτικά κανάλια 24/7 χωρίς την ανάγκη μετάβασης σε κατάστημα. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας