Το Wallet της Ελληνικής Τράπεζας υποστηρίζει κάρτες Visa και Mastercard

InBusinessNews  03/11/2020 11:51
Το Wallet της Ελληνικής Τράπεζας υποστηρίζει κάρτες Visa και Mastercard

Το Wallet της Ελληνικής Τράπεζας υποστηρίζει κάρτες Visa και Mastercard

InBusinessNews  03/11/2020 11:51
Με τη γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών να βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, η Ελληνική Τράπεζα επέκτεινε την δωρεάν υπηρεσία πληρωμών Hellenic Bank Wallet ώστε να υποστηρίζει και τις κάρτες Mastercard, εκτός από τις κάρτες Visa.

Οι κάτοχοι κινητών Android και καρτών Visa και Mastercard θα μπορούν πλέον να κάνουν τις πληρωμές μέσω της κάρτας τους χρησιμοποιώντας το ψηφιακό τους πορτοφόλι, το οποίο τους παρέχει ασφάλεια και άνεση σε όλες τις καθημερινές τους συναλλαγές.
Αναφερόμενος στο αναβαθμισμένο Wallet της Ελληνικής Τράπεζας, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καναλιών και Ψηφιακών Προϊόντων της Τράπεζας, Χρίστος Εοτζουριάν, τόνισε ότι «πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση της εφαρμογής, η οποία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, ιδιαίτερα στις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, με τις ανέπαφες συναλλαγές να έχουν καταστεί απαραίτητες. Αυτός ο τρόπος πληρωμών παρέχει στους πελάτες μας τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, χωρίς να αγγίξουν οπουδήποτε».

Η νέα κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής στόχευσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η Ελληνική Τράπεζα εξετάζει διαρκώς λύσεις, πέραν των παραδοσιακών τραπεζικών υπηρεσιών, ώστε να προσφέρει στους πελάτες της ευελιξία, άμεση καθημερινή πρόσβαση και έλεγχο των οικονομικών τους, συμβαδίζοντας παράλληλα με τις νέες τάσεις στον τομέα που θέλουν την ψηφιακή τραπεζική να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Σημειώνεται ότι το ψηφιακό πορτοφόλι της Ελληνικής Τράπεζας είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για συσκευές Android, με έκδοση Android 5+, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του είναι η λειτουργία NFC, την οποία θα πρέπει να υποστηρίζει η κάθε συσκευή.

Για να προσθέσετε μία Visa ή/και Mastercard στο ψηφιακό σας πορτοφόλι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, πατήστε το εικονίδιο «+», πληκτρολογήστε τα στοιχεία της κάρτας και σαρώστε την κάρτα πατώντας το εικονίδιο της κάμερας. Αφού αποδεχτείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Ελληνικής Τράπεζας, επιλέξτε μία μέθοδο επαλήθευσης και πληκτρολογήστε τον κωδικό μίας χρήσης που θα λάβετε (OTP) μέσω SMS ή μέσω του Κέντρου Επικοινωνίας Πελατών της Τράπεζας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας ανέπαφα, αρκεί να κρατήσετε το κινητό σας τηλέφωνο πάνω από ένα τερματικό POS, με την οθόνη του κινητού προς τα πάνω.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hellenic Bank Wallet μπορείτε να βρείτε εδώ www.hellenicbank.com/wallet.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας