Π. Νικολάου: Σε τρία χρόνια η BoCY θα είναι άλλη τράπεζα

Τη μήνυμα ότι σε τρία χρόνια η Τράπεζα Κύπρου θα είναι μια άλλη τράπεζα, εντελώς εξελιγμένη και εναρμονισμένη με τις ανάγκες τις σύγχρονης τραπεζικής και της τεχνολογίας, στέλνει ο CEO του τραπεζικού ιδρύματος, Πανίκος Νικολάου.
 
Μιλώντας από το βήμα του 11ου Limassol Economic Forum, ο κ. Νικολάου σκιαγράφησε τα χαρακτηριστικά της Τράπεζας Κύπρου στο μέλλον. «Η νέα τραπεζική εμπειρία, τα νέα ψηφιακά κανάλια, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσω νέας ψηφιακής πλατφόρμας καθώς επίσης και μια πλειάδα από νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα,  θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να διαχειρίζονται καλύτερα τους λογαριασμούς τους, μέσω e-banking και με τη χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής θα μπορούν να διεκπεραιώνουν  διαφόρων ειδών συναλλαγές», υπογράμμισε ο κ. Νικολάου.

Διαβάστε ακόμα: Ανάστατες οι επιχειρήσεις, δεν αντέχουν δεύτερο χτύπημα

Διαβάστε ακόμα: Mc Donald’s Κύπρου: Έτσι αντιμετωπίζουμε την πανδημία
 
Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, σημείωσε ότι στόχος είναι μια μοντέρνα, αποτελεσματική  και αποδοτική τράπεζα, η οποία χαράσσει το δρόμο της μέσα σε ένα συνεχώς μεταλλασσόμενο χρηματοοικονομικό περιβάλλον.
 
«Έχουμε θέσει πιο ψηλά stantards από το συνήθη, που δεν αφορούν μόνο την κερδοφορία της τράπεζας και σκοπό έχουν να μεταλλάξουν το τραπεζικό ίδρυμα σε ένα ακόμα πιο σύγχρονο οργανισμό ο οποίος θα προσφέρει λύσεις, βάσει και του μοτο της τράπεζας “Κοινό Κυπρίων”», σημείωσε ο Πανίκος Νικολάου, υπενθυμίζοντας πως η Τράπεζα Κύπρου αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό ινστιτούτο με ιστορία 120 χρόνων, το οποίο είναι συνυφασμένο με τους αγώνες του κυπριακού λαού.
 
Ερωτηθείς για το κατά πόσον η διαχείριση ενός τόσο μεγάλου τραπεζικού ιδρύματος σε μια τόσο δύσκολη περίοδο του δημιουργεί άγχος, ο κ. Νικολάου παραδέχθηκε ότι δεν είναι  εύκολο εγχείρημα, με δεδομένο και το γεγονός ότι μαζί με όλα τα άλλα ανέλαβε σε μια περίοδο που αναγκαστικά βρέθηκε αντιμέτωπος και με την πανδημία. «Δεν μπορώ να πω ότι διακατέχομαι από άγχος, αλλά ούτε και ότι ξεκουράζομαι. Με καθοδηγεί ο σκοπός μου και η επιθυμία να τον επιτύχω, ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική που έχουμε θέσει και προσπαθώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο αντί μισοάδειο», κατέληξε ο κ. Νικολάου.
 

Δειτε Επισης

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων