Κεντρική: Αναδιοργάνωση και προαγωγές

InBusinessNews  31/10/2020 06:30
Κεντρική: Αναδιοργάνωση και προαγωγές

Κεντρική: Αναδιοργάνωση και προαγωγές

InBusinessNews  31/10/2020 06:30
Σημαντικές αλλαγές υλοποιούνται στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου μετά από αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο αφορούν στην πλήρωση των θέσεων των επικεφαλής υπηρεσιών και τμημάτων, οι οποίες ήταν κενές για χρόνια. 

RELATED ARTICLES

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, ιδιαίτερης σημασίας είναι οι αλλαγές που έγιναν στη διεύθυνση εποπτείας της ΚΤ η οποία εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στη δύσκολη περίοδο που ακολουθεί λόγω και των επιπτώσεων του COVID-19.
 
Διαβάστε ακόμα:

Χαμπαντίδης-CEO Παπαστράτος: Αλλάζουμε το παιχνίδι

ΙΝ Βusiness Awards 2020: Ξεπερνά τις 20,000 η οnline ψηφοφορία!

 

Σημαντικές εξελίξεις όμως υπήρξαν και σε σχέση με τις προαγωγές στην Κεντρική, οι οποίες ήταν παγωμένες από το 2011. Συγκεκριμένα, προχωρούν άμεσα οι προαγωγές στελεχών που βρίσκονται στα μεσαία στρώματα της ιεραρχίας, με 21 άτομα να προάγονται σε ανώτερους λειτουργούς και εφτά σε βοηθούς διευθυντές. Οι προαγωγές δίνουν τη δυνατότητα στη διεύθυνση της Κεντρικής να προχωρήσει σε εσωτερικές μετακινήσεις καλύπτοντας έτσι τα όποια κενά τυχόν υπήρχαν. 

Πριν το τέλος του χρόνου θα ακολουθήσει και δεύτερο κύμα προαγωγών για πιο χαμηλόβαθμα στελέχη και εντός του 2021 θα γίνουν προαγωγές και στα ανώτερα στρώματα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις αλλαγές ήταν ενήμερος και ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός ο οποίος συνέβαλε με συμβουλευτικό ρόλο στην υλοποίησή τους. Στόχος της διεύθυνσης της Κεντρικής και του Διοικητή Κωνσταντίνου Ηροδότου, είναι η Αρχή να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 2021 και των επόμενων ετών. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας