Τράπεζα Κύπρου: Mόνο online πλέον οι πληρωμές οφειλών

  21/10/2020 16:04
Τράπεζα Κύπρου: Mόνο online πλέον οι πληρωμές οφειλών

Τράπεζα Κύπρου: Mόνο online πλέον οι πληρωμές οφειλών

  21/10/2020 16:04

Η πανδημία του Covid-19 επέβαλε στην Τράπεζα Κύπρου τη λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας των πελατών και του προσωπικού της. Θέλοντας να μειώσει τις επισκέψεις των πελατών στα καταστήματά της, η τράπεζα ανακοινώνει ότι από 26 Οκτωβρίου 2020, δεν θα γίνονται αποδεκτές πληρωμές στα ταμεία των καταστημάτων που αφορούν οφειλές (πχ λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ανανεώσεις αδειών, πρόστιμα, δημοτικά τέλη κ.ά.).

RELATED ARTICLES

Όλοι οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους με ασφάλεια, ευκολία και χωρίς κανένα κόστος, μέσω των πιο κάτω επιλογών:
•    1bank, επιλέγοντας «JCCsmart – Πληρωμές Οφειλών», όπου ο πελάτης μεταφέρεται στην πλατφόρμα της JCC SMART χωρίς τη χρήση επιπλέον κωδικών, και 
•    Απευθείας μέσω της πλατφόρμας JCC SMART.

Ωστόσο, συνεχίζουν να γίνονται αποδεκτές στα ταμεία, οι εισπράξεις για λογαριασμό των κυβερνητικών τμημάτων ή του Εφόρου Φορολογίας (ΦΠΑ) και άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει η επιλογή πληρωμής μέσω των ψηφιακών καναλιών. Επίσης η Τράπεζα θα συνεχίσει να αποδέχεται εισπράξεις για την Υπηρεσία Factors, τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, την Eurolife και την ΙΑΤΑ.

Η Τράπεζα Κύπρου ενθαρρύνει όλους τους πελάτες της να κάνουν χρήση των ψηφιακών καναλιών εξυπηρέτησης, καθώς όλες οι εργασίες που εκτελούνται στα καταστήματα μπορούν να γίνουν μέσω των ψηφιακών καναλιών. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι είναι σημαντική και η χρήση των ATM για αναλήψεις (καθώς το ημερήσιο όριο έχει αυξηθεί στα €2,000) και για καταθέσεις μετρητών / επιταγών.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας