Πληρωμές με τον «καρπό» από την Τράπεζα Κύπρου

InBusinessNews  07/08/2020 07:42
Πληρωμές με τον «καρπό» από την Τράπεζα Κύπρου

Πληρωμές με τον «καρπό» από την Τράπεζα Κύπρου

InBusinessNews  07/08/2020 07:42

Σε πελάτες στην Κύπρο είναι πλέον διαθέσιμη, για πρώτη φορά, η υπηρεσία Fitbit Pay, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES


 
Σε ανακοίνωση η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι οι κάτοχοι καρτών Visa της Τράπεζας πλέον έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν πληρωμές με τον "καρπό" τους χρησιμοποιώντας επιλεγμένες συσκευές Fitbit (NYSE:FIT).
 
Προσθέτει ότι με την υπηρεσία Fitbit Pay, οι πληρωμές γίνονται εύκολα και με ασφάλεια σε οποιοδήποτε κατάστημα που αποδέχεται ανέπαφες πληρωμές, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποφεύγουν την επαφή με επιφάνειες όπως τερματικά POS ή να χρησιμοποιούν μετρητά.

Η προσθήκη της υπηρεσίας Fitbit Pay διευρύνει ακόμη περισσότερο τη γκάμα με τα ήδη πετυχημένα ψηφιακά προϊόντα της, προσθέτει η Τράπεζα Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σχολιάζοντας το λανσάρισμα του Fitbit Pay από την Τράπεζα Κύπρου, ο Μάρκος Σιαρλή, Διευθυντής Καρτών και Πληρωμών της Τράπεζας Κύπρου αναφέρει ότι η τράπεζα συνεχίζει τη δέσμευσή της για λανσάρισμα των καινοτόμων προϊόντων στην Κύπρο και προσθέτει ότι τα ψηφιακά πορτοφόλια και η σύγχρονη τεχνολογία tokenization κερδίζουν συνεχώς έδαφος και αγκαλιάζονται από τον κόσμο.
 
«Η Τράπεζά μας πρωτοπορεί γι’ άλλη μια φορά, ανοίγοντας δρόμους στον ψηφιακό μετασχηματισμό προσφέροντας έναν ακόμη επαναστατικό τρόπο πληρωμών, για εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές σε contactless τερματικά POS με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου Visa», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας