Τρ. Κύπρου: Στο σφυρί 28 αυτοκίνητα από €100! (pics)

Τρ. Κύπρου: Στο σφυρί 28 αυτοκίνητα από €100! (pics)

Τρ. Κύπρου: Στο σφυρί 28 αυτοκίνητα από €100! (pics)

Δημόσιο πλειστηριασμό 28 οχημάτων με τιμές που αρχίζουν από €100 πραγματοποιεί την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί στην Μοσφιλωτή η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES


Στη δημοπρασία υπάρχουν διαθέσιμες αρκετές μάρκες μεταχειρισμένων οχημάτων όπως Ford, Mercedes, BMW, Honda, Maserati, Toyota, Mitsubishi, AUDI, HUYNDAI, Citroen, Nissan, Volkswagen, KIA, Smart και Volvo.
 
 
Το φθηνότερο όχημα είναι ένα Mercedes E200 χωρίς κλειδί του 1999 κυβισμού 1998 cc με τιμή ανοίγματος τα €100
 
 
Kαι το ακριβότερο ένα BMW X1 του 2019 κυβισμού 1998 cc με τιμή ανοίγματος τις €16,000.
 

Η κατακύρωση στον τελευταίο πλειοδότη, θα γίνεται εφόσον κριθεί η τιμή του συμφέρουσα, ο πλειοδότης κατάλληλος και εφόσον προσκομίσει την πολιτική του ταυτότητα.

Ο κάθε αγοραστής επιβαρύνεται με τις καθυστερημένες άδειες κυκλοφορίας και τα έξοδα επανεγγραφής του οχήματος.

Σε περίπτωση ακύρωσης της πράξης από τον αγοραστή, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Με την κατακύρωση θα πρέπει να καταβάλλεται το 30% του ποσού ως προκαταβολή με ελάχιστο ποσό τα €1,000 σε μετρητά, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να καταβάλλεται την επόμενη μέρα σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου.

Τα αυτοκίνητα παραδίδονται εφόσον εξοφληθεί το ποσό και εφόσον παρουσιαστεί έγκυρο πιστοποιητικό ασφάλισης (cover note).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος πλειστηριασμός που πραγματοποιεί η Τράπεζα Κύπρου από τον Μάρτιο του 2020, μετά τα μέτρα δηλαδή που λήφθηκαν για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας