Aμοιβαία Εμπιστοσύνη Αμοιβαία Οφέλη

Η Attica Wealth Management επιλέγει το FIN/S της EFFECT  για την παρακολούθηση της λειτουργίας των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και της διαχείρισης των ιδιωτών πελατών.
 
Η Διοίκηση της Attica Wealth Management μετά από αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, εμπιστεύτηκε την εταιρεία EFFECT για τον εκσυγχρονισμό του βασικού συστήματος πληροφορικής για τη λειτουργία και την διαχείριση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, την παρακολούθηση των μεριδιούχων καθώς και για την διαχείριση των χαρτοφυλακίων ιδιωτών (wealth management).
 
Η πλατφόρμα FIN/S είναι σύστημα ανοιχτής αρχιτεκτονικής. Η τεχνολογία και η σύγχρονη σχεδίασή του προσφέρει την δυνατότητα στην ΑΕΔΑΚ να δημιουργήσει ροές εργασιών σύμφωνα με τις αρχές, την κουλτούρα και την εμπειρία της, δημιουργώντας έτσι το ιδανικό workflow για μέγιστη απόδοση σε όλα τα τμήματα. Επιπλέον το FIN/S προσφέρει την απομακρυσμένη λειτουργία με ιδανικό τρόπο μέσω web για όλες τις θέσεις εργασίας, χαρακτηριστικό που το καθιστά, ιδιαίτερα σήμερα, το πλέον απαραίτητο εργαλείο για την ομαλή λειτουργία της εταιρίας. 
 
Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και η αδειοδότηση χρήσης του υποσυστήματος από τους συνεργάτες της εταιρίας, καθώς και απ’ ευθείας από τους πελάτες της μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, επιτρέποντας στην Attica Wealth Management να λειτουργήσει στην αιχμή της τεχνολογίας και να αναπτυχθεί μέσω της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.
 
Το FIN/S υποστηρίζει ένα ενιαίο λογιστικό σχέδιο για όλα τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Όλες οι αναφορές παράγονται ανά Αμοιβαίο Κεφάλαιο ενώ προσφέρεται και ενοποιημένη πληροφόρηση για ολοκληρωμένη ενημέρωση της διοίκησης.
Οι ΑΕΔΑΚ μπορούν να επιλέξουν αν θα χρησιμοποιήσουν το Cloud FIN/S, οπότε δεν χρειάζεται να έχουν μηχανογραφική υποδομή στα γραφεία τους ή το FIN/S on-premises εφόσον επιθυμούν να εγκατασταθεί σε μηχανογραφικές υποδομές εντός των εγκαταστάσεων της εταιρίας.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία, τη Διοίκηση και το προσωπικό της Attica Wealth Management για την επιλογή του πλέον σύγχρονου συστήματος για τη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων και χαρτοφυλακίων ιδιωτών πελατών και να υποσχεθούμε την παροχή των γνωστών υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών της EFFECT.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας