Ελληνική Τράπεζα: Λογαριασμός και IBAN με δύο απλές κινήσεις  

Δελτίο Τύπου  03/04/2020 18:05
Ελληνική Τράπεζα: Λογαριασμός και IBAN με δύο απλές κινήσεις  

Ελληνική Τράπεζα: Λογαριασμός και IBAN με δύο απλές κινήσεις  

Δελτίο Τύπου  03/04/2020 18:05

Κοντά στους συνανθρώπους μας, που μέχρι σήμερα δεν διέθεταν τραπεζικό λογαριασμό, παραμένει η Ελληνική Τράπεζα απλοποιώντας τις διαδικασίες ώστε με δύο απλές κινήσεις να εξασφαλίσουν αριθμό IBAN και να μπορούν να λαμβάνουν τα κρατικά τους επιδόματα. 

RELATED ARTICLES

Εύκολα και γρήγορα μπορούν να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα και να αποκτήσουν αυτόματα και δωρεάν χρεωστική κάρτα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους από τις ΑΤΜ.

Το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  • Συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική αίτηση που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας www.hellenicbank.com/account
  • Με την αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: retailoperations@hellenicbank.com ή στο φαξ: 22210752 και αναγράφοντας & αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία:
  1. Ονοματεπώνυμo
  2. Τηλέφωνο – κινητό και
  3. Φωτογραφία / scan της πολιτικής ταυτότητας
  4. Φωτογραφία / scan ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας

Ακολούθως, θα λάβουν ένα τηλεφώνημα από εμάς ώστε να μάθουν άμεσα το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού τους με αποστολή ηλεκτρονικά κοντά τους και να μπορέσουν να λάβουν τα κρατικά τους επιδόματα.

Ταυτόχρονα, θα οριστεί ένα ραντεβού ώστε ο πελάτης να επισκεφθεί ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας για να υπογράψει και να παραλάβει την δωρεάν Χρεωστική κάρτα και τους κωδικούς πρόσβασης στο Online Banking.

Υπενθυμίζεται ότι οι χρεωστικές κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας εκδίδονται για όλους τους πελάτες μας δωρεάν. Ήδη, τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδοθεί πέραν των 10.000 χρεωστικών καρτών.


Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι κανένα επίδομα του Υπουργείου Εργασίας δεν πρόκειται να παρακρατηθεί για την αποπληρωμή δανειακών ή άλλων υποχρεώσεων των πελατών.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας