Τρ. Κύπρου: Κλείνει δύο καταστήματα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Δελτίο Τύπου  29/03/2020 15:06
Τρ. Κύπρου: Κλείνει δύο καταστήματα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Τρ. Κύπρου: Κλείνει δύο καταστήματα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Δελτίο Τύπου  29/03/2020 15:06

Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Τράπεζα Κύπρου, σε κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων της Επαρχίας Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα διαχείρισης.

RELATED ARTICLES

Τα ενδεικνυόμενα μέτρα περιλαμβάνουν την διακοπή εργασιών του ίδιου του καταστήματος, όπως επίσης και άλλων επηρεαζόμενων καταστημάτων και άμεση απολύμανση των χώρων.

Έχει ήδη ξεκινήσει, υπό την ευθύνη της Πολιτείας, η διαδικασία ιχνηλάτησης για εντοπισμό ατόμων που πιθανόν να είναι εκτεθειμένοι και για τους οποίους θα συσταθεί αυτοαπομόνωση και άμεση λήψη δείγματος για εξέταση, αναφέρει η τράπεζα σε ενημέρωση προς το προσωπικό.

''Συνεπώς, συνάδελφοι αλλά και πελάτες που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό, θα λάβουν προσωπικά ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές και η Τράπεζα θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους''.

''Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης όπως σας έχουν ανακοινωθεί θα συνεχίσουν να υλοποιούνται. Καμία έκπτωση δεν μπορεί και δεν θα γίνει στα θέματα υγείας των συναδέλφων και των πελατών μας. Πέρα από τα πολλά άλλα μέτρα που γνωρίζετε, συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μέσα εξυπηρέτησης – 1bank για τη δικής τους ασφάλεια. Για καθοδήγηση και στήριξη, το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή τους (800 00 000 για τοπικές κλήσεις και +357 22 128000 για κλήσεις από το εξωτερικό)''.

Η άμεση παρακολούθηση και διαχείριση των εξελίξεων εντός και εκτός της Τράπεζας συνεχίζεται και θα ενημερώνεστε τακτικά, προσθέτει η τράπεζα. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας