Χωρίς ενοίκιο τα τερματικά αποδοχής καρτών της JCC

Δελτίο Τύπου  26/03/2020 17:49
Χωρίς ενοίκιο τα τερματικά αποδοχής καρτών της JCC

Χωρίς ενοίκιο τα τερματικά αποδοχής καρτών της JCC

Δελτίο Τύπου  26/03/2020 17:49
Ενόψει της Πανδημίας του Covid-19 που επηρεάζει αρνητικά με πρωτοφανή τρόπο τις επιχειρήσεις, την οικονομία και τους πολίτες, και ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η JCC Payment Systems Ltd (“JCC”) για περίοδο τριών (3) μηνών, δεν θα προβαίνει σε χρεώσεις για ενοίκια τερματικών αποδοχής καρτών για τους πελάτες της. Αυτό καλύπτει τόσο τα φυσικά όσο και τα ηλεκτρονικά κανάλια αποδοχής καρτών. 

RELATED ARTICLES


 
Η JCC παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις της Πανδημίας του Covid-19 και είναι έτοιμη να υποστηρίξει τους πελάτες της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
 
Σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών της εταιρείας, όπως η αύξηση του ορίου για ανέπαφες συναλλαγές χωρίς PIN από τα 20 στα 50 Ευρώ,  η JCC είναι έτοιμη να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που χρειάζονται να αποδέχονται πληρωμές και δεν διαθέτουν ιστοσελίδα ή άλλο μηχανισμό. Η JCC βρίσκεται στη διάθεση αυτών των επιχειρήσεων με σκοπό την άμεση ενεργοποίηση προφίλ για την εταιρεία τους μέσω του JCCsmart, ούτως ώστε να μπορούν να αποδέχονται πληρωμές ηλεκτρονικά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη JCC στο τηλέφωνο 22868000.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας