Θέλετε να εξυπηρετήσετε το πελατολόγιο σας διαδικτυακά;

Δελτίο Τύπου  26/03/2020 10:14
Θέλετε να εξυπηρετήσετε το πελατολόγιο σας διαδικτυακά;

Θέλετε να εξυπηρετήσετε το πελατολόγιο σας διαδικτυακά;

Δελτίο Τύπου  26/03/2020 10:14
Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos σε συνεργασία με την Worldline - SIX Payment Services είναι σε θέση να προσφέρει ασφαλείς , γρήγορες και οικονομικές λύσεις για διαδικτυακές πληρωμές με κάρτα ανεξάρτητα εάν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα η όχι.

RELATED ARTICLESΗ πλατφόρμα της Worldline - SIX Payment Services Saferpay Secure Paygate σας δίνει την δυνατότητα να αποδέχεστε ηλεκτρονικές πληρωμές με κάρτα χωρίς να  έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διαδικασία εφαρμογής τής πλατφόρμας είναι πολύ απλή και γρήγορη ώστε να μπορείτε εύκολα να την εφαρμόσετε στο περιβάλλον και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Εάν έχετε,  η προγραμματίζετε να έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα  η Worldline - SIX Payment Services προσφέρει την υπηρεσία Saferpay e-commerce. Η υπηρεσία Saferpay e-commerce είναι μία ολοκληρωμένη λύση πληρωμής για ευκολότερη και ασφαλέστερη πληρωμή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.  Μέσω της υπηρεσίας Saferpay μπορείτε να προσφέρεται στους πελάτες σας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής αποδεχόμενοι τις σημαντικότερες εθνικές και διεθνής μεθόδους πληρωμής μόνο με μία απλή διασύνδεση. Με λίγα μόνο “κλικ” η λύση μπορεί να διασυνδεθεί ευκολά κα γρήγορα με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Παράλληλα η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα διαχείρισης και κατοίκον παράδοσης των παραγγελιών σας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 77775000, μέσω email στο sixteam@gapgroup.com, μέσω Facebook στην σελίδα GAP Card Processing Services ή στην ιστοσελίδα μας www.gapcardprocessing.com.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας