Θέλετε να εξυπηρετήσετε το πελατολόγιο σας διαδικτυακά;

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos σε συνεργασία με την Worldline - SIX Payment Services είναι σε θέση να προσφέρει ασφαλείς , γρήγορες και οικονομικές λύσεις για διαδικτυακές πληρωμές με κάρτα ανεξάρτητα εάν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα η όχι.

Η πλατφόρμα της Worldline - SIX Payment Services Saferpay Secure Paygate σας δίνει την δυνατότητα να αποδέχεστε ηλεκτρονικές πληρωμές με κάρτα χωρίς να  έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διαδικασία εφαρμογής τής πλατφόρμας είναι πολύ απλή και γρήγορη ώστε να μπορείτε εύκολα να την εφαρμόσετε στο περιβάλλον και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Εάν έχετε,  η προγραμματίζετε να έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα  η Worldline - SIX Payment Services προσφέρει την υπηρεσία Saferpay e-commerce. Η υπηρεσία Saferpay e-commerce είναι μία ολοκληρωμένη λύση πληρωμής για ευκολότερη και ασφαλέστερη πληρωμή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.  Μέσω της υπηρεσίας Saferpay μπορείτε να προσφέρεται στους πελάτες σας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής αποδεχόμενοι τις σημαντικότερες εθνικές και διεθνής μεθόδους πληρωμής μόνο με μία απλή διασύνδεση. Με λίγα μόνο “κλικ” η λύση μπορεί να διασυνδεθεί ευκολά κα γρήγορα με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Παράλληλα η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα διαχείρισης και κατοίκον παράδοσης των παραγγελιών σας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 77775000, μέσω email στο sixteam@gapgroup.com, μέσω Facebook στην σελίδα GAP Card Processing Services ή στην ιστοσελίδα μας www.gapcardprocessing.com.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου