Eurobank Cyprus: Προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων μας

Sponsored Article  17/03/2020 08:23
Eurobank Cyprus:  Προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων μας

Eurobank Cyprus: Προτεραιότητα στην ασφάλεια όλων μας

Sponsored Article  17/03/2020 08:23
Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνει η Eurobank Cyprus Ltd (η Τράπεζα) ούτως ώστε να διασφαλισθεί η συνεχής προσφορά των υπηρεσιών μας, εν μέσω της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.  Η Τράπεζα παρακολουθεί προσεκτικά τα γεγονότα και τις συστάσεις της Κυπριακής κυβέρνησης, σε στενό συντονισμό με τον Όμιλο Eurobank, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις του COVID-19 στους πελάτες, το προσωπικό τους, τους συνεργάτες της, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

RELATED ARTICLES


 
Μέτρα περιορισμού της έκθεσης και διάδοσης του COVID-19
  • Από την περασμένη εβδομάδα, σημαντικός αριθμός από το προσωπικό μας εργάζεται από το σπίτι.
  • Οι υπηρεσίες της Τράπεζας οι οποίες θεωρούνται κρίσιμες ώστε να διασφαλισθεί η συνέχιση των εργασιών μας, έχουν ήδη ή πρόκειται να διαχωριστούν και στεγαστούν σε διαφορετικές τοποθεσίες.
  • Από τη Δευτέρα 16/03/2019, όλες οι συναντήσεις με πελάτες θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης. Σε περίπτωση ανάγκης για φυσική συνάντηση, αυτό θα γίνει μόνο με ραντεβού και εφόσον κρίνεται απολύτως απαραίτητο.
 
Τραπεζικά Κέντρα και καθημερινές τραπεζικές εργασίες
 
Από τη Δευτέρα 16/03/2020 ισχύουν τα εξής:
 
  • Ο μέγιστος αριθμός πελατών που επιτρέπεται να βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της Τράπεζας για την εκτέλεση ταμειακών συναλλαγών θα είναι ένας για κάθε ταμείο.  Οι πελάτες παρακαλούνται να περιμένουν εκτός των εγκαταστάσεων της Τράπεζας μέχρι να υπάρχει διαθεσιμότητα χώρου.
  • Η πρόσβαση στο κοινό για ταμειακές συναλλαγές στα ακόλουθα Τραπεζικά Κέντρα ΔΕΝ θα είναι δυνατή:


Κεντρικό Τραπεζικό Κέντρο Λευκωσίας
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 41, 1065, Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357-22208000

Τραπεζικό Κέντρο Κολωνακίου Λεμεσός
Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού 6, 4040 Λεμεσός
Τηλέφωνο: +357-25021400

 
Στη Λευκωσία, η πρόσβαση στο κοινό θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ στα ακόλουθα Τραπεζικά Κέντρα:
Τραπεζικό Κέντρο Λεωφόρου Λεμεσού
Διεύθυνση: Λεωφόρος Λεμεσού 71, 2121 Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357-22517000

Τραπεζικό Κέντρο Έγκωμης
Διεύθυνση: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 1, 2414 Έγκωμη,
Τηλέφωνο: +357-22208230

Στη Λεμεσό, η πρόσβαση στο κοινό θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ στο ακόλουθο Τραπεζικό Κέντρο:
Τραπεζικό Κέντρο Λεωφόρου Μακαρίου
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 195, 3030 Λεμεσός
Τηλέφωνο: +357-25021440
 
  • Οι επισκέψεις στις θυρίδες ασφαλείας σε όλα τα τραπεζικά κέντρα μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με ραντεβού.
  • Οι φάκελοι που παραδίδονται στην Τράπεζα θα τοποθετούνται σε ειδικά κουτιά και δεν θα ανοίγονται μέχρι την επόμενη ημέρα. Εάν επιθυμείτε εκτέλεση οδηγιών εντός της ίδιας ημέρας, μπορείτε να στείλετε τις οδηγίες σας μέσω φαξ ή / και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφαρμόζοντας τα υφιστάμενα μέτρα ασφάλειας (π.χ. κωδικούς OTP κ.λπ.).
  • Σας καλούμε να χρησιμοποιείτε τα ηλεκτρονικά μας κανάλια όπου αυτό είναι εφικτό. Αυτός παραμένει ο πιο γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος εκτέλεσης των συναλλαγών σας.

 
Επιπρόσθετα, όλες οι υπόλοιπες Διευθύνσεις της Τράπεζας θα λειτουργούν σύμφωνα με τους  παραπάνω κανονισμούς, δηλαδή κάθε επαφή θα διενεργείται μέσω τηλεφώνου, τηλεδιάσκεψης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ.

Με αυτή την ευκαιρία επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή εμπιστοσύνη σας προς την Τράπεζά μας και να σας ζητήσουμε όπως δείξετε υπομονή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, καθώς η διεκπεραίωση ορισμένων συναλλαγών ενδέχεται να καταστεί πιο χρονοβόρα.  Όπως γνωρίζετε ήδη, η Eurobank Cyprus Ltd διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή βάση και ρευστότητα και θα υποστηρίξει τους πελάτες της κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής περιόδου με όλες της τις δυνάμεις.

Ταυτόχρονα, σας παρακαλούμε να είστε σε εγρήγορση για αποφυγή οποιασδήποτε προσπάθειας τραπεζικής απάτης, καθώς κάθε περίοδος οικονομικής αναταραχής είναι δυνατό να αποτελέσει τέτοια ευκαιρία.

Όπως πάντα, ο Υπεύθυνος Λειτουργός σας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερωτήματα έχετε. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο + 357-80088822.

Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας σε τακτικά διαστήματα και όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
 
Eurobank Cyprus Ltd
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας